Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Στερνό αντίο στο φίλο Νίκο Πάπο


Αγαπητέ φίλε Νίκο εκ μέρους των συμπατριωτών σου από τις Σάπες που τόσο αγάπησες και σε αγάπησαν δέξου τον ίστατο χαιρετισμό.
Παρότι χρόνια ζούσες στην Ξάνθη με την αγαπημένη σου σύζυγο Αλίκη και το καμάρι σου τον γιό σου τον Χρήστο, ποτέ δεν ξέχασες τη γενέτειρά σου.

Αρκετά συχνά σε χαρές, σε λύπες, σε εκδηλώσεις και πολλές παρασκευές στο παζάρι ήσουν εδώ, έδινες το παρόν.
Έβλεπες φίλους και γνωστούς πάντα με το χαμόγελο με τον καλό το λόγο, με χιούμορ, με αισιοδοξία και με το κέφι που διέθετες.
Ο Νίκος ο Πάπος, ο δικός μας Νίκος σύμβολο μιας ολόκληρης γενιάς με τον Πανάγο, τον Ισίδωρο, τον Δαμιανό, τον Κοσμά τον Κεραμυδά, τον Αλεξίου και όλους τους άλλους της παρέας σας που γεμίζατε με ζωντάνια κίνηση και υπερηφάνεια τη μικρή μας πόλη.
Υπήρξες ενεργός πολίτης με τύχες στη φιλαρμονική, στους προσκόπους στην Ελπίδα Σαπών σε θεατρικές παραστάσεις, σε σχολικούς αγώνες, σε συλλόγους και σε σωματεία.
Αγαπητέ Νίκο υπήρξες για μας φίλος, δάσκαλος, συμπατριώτης, γείτονας και συνεργάτης στην προσπάθεια για την προκοπή του τόπου μας.
Αγαπούσες τη ζωή, την οικογένειά σου, τους φίλους σου και τον αθλητισμό.
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη και τώρα ότι έφυγες για το μεγάλο ταξίδι.
Να ξέρεις ότι θα σε θυμόμαστε και θα σε θυμόμαστε πάντα .
Για μας θα αποτελείς ένα κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας ένα λιθαράκι στην εδραίωση και στην θεμελίωση των προσπαθειών της μικρής μας κοινωνίας για πρόοδο.
Καλό ταξίδι φίλε Νίκο.
Μετέφερε απ’όλους μας τους χαιρετισμούς μας στον κυρ Γιώργο, την κυρά Μαρίκα, τον κυρ Στέργιο, την κυρά Νίτσα και στον Δημητράκη .
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.
Ε.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια: