Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της ΕΠΣ Θράκης



Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η κοπή της πίτας της ΕΠΣ Θράκης, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος.
Την  εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ,ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Βαγγέλης Γραμμένος, το μέλος της ΕΕ ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας κ. Χατζησαρόγλου Γεώργιος ,το μέλος της κ. Μπλιος Βασίλης,  το μέλος της ΕΕ ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Πανίδης Γεώργιος, ο Γεν Γραμματέας κ. Δαλακούρας Ιωάννης  και το μέλος κ. Γαλαχουσίδου Ειρήνη , ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς κ Δαμιανίδης  Χαράλαμπος και ο κ. Άγγελος Αρκούδας ταμίας,  ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών  κ Χατζηπαντελής Αθανάσιος και ο Αντιπρόεδρος κ. Βότσης  Κων/νος     , ο  Πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας κ. Παπαδόπουλος Μιχαήλ και ο Ηλιάδης Δημήτριος μέλος , ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου  κ Χατζημαρινάκης Παντελής και ο  Γεν Γραμματέας κ. Τσουκνάδης Ιωακείμ .

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ  ΑΟ Ξάνθης κ. Άρης Πιαλόγλου, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ Μάλαμας Τεβεκέλης. Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ Μουσταφά Μουσταφά, ο Περιφερειάρχης  Αν . Μακεδονίας και Θράκης κ. Μέτιος Χρήστος , ο Αντιπεριφερειάρχης  Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης κ. Τσαλικίδης Νικόλαος,  ο Αντιδήμαρχος Κομοτηνής κ. Γκαράνης Ιωάννης και ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Χαραλαμπίδης Παναγιώτης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Γραβάνης
Ο υποδιοικητής της 21ης ΤΘΤ κ. Σύρπας Θωμάς, ο Επιτελάρχης της 29ης  ΜΤΠ  κ. Ανδρέου Λεωνίδας , Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης κ. Σεβδυνίδης Μιχάλης, ο Α Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ροδόπης κ. Σουλιώτης Κων/νος και η πολιτευτής της ΝΔ κ. Ελευθεριάδου Παρασκευή.
Η βραδιά ξεκίνησε με την ομιλία του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης κ. Μάνου Γαβριηλίδη και με τον χαιρετισμό  του πρόεδρου της ΕΠΟ κ. Βαγγέλη Γραμμένου
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης κ. Μάνου Γαβριηλίδη  στην ομιλία του ανέφερε :
«Έχω την τιμή να σας καλωσορίσω στην ετήσια αθλητική εκδήλωση και  στην κοπή της βασιλόπιτας της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Θράκης,  μια εκδήλωση που θα τιμηθούν οι διακριθέντες την περσινή αγωνιστική περίοδο καθώς και τα σωματεία που πρώτευσαν στις διοργανώσεις της ένωσης.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις διοικήσεις των σωματείων, τους  ποδοσφαιριστές, τους διαιτητές και τους συνεργάτες μου, που σ’ αυτές τις αντίξοες συνθήκες της οικονομικής και  κοινωνικής κρίσης, όπου δεν αποτελεί  προτεραιότητα ο αθλητισμός  , δίνουν καθημερινά  μάχη για την επιβίωση και την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ,την θεμέλιο λίθο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σ΄ αυτό τον αγώνα οι μόνοι σύμμαχοι που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον. Μόνο με συνεργασία και ομοθυμία μπορούμε να περπατήσουμε τον δύσβατο δρόμο που έχουμε μπροστά μας.
Το ποδόσφαιρο ενώνει, δημιουργεί σχέσεις δυνατές και αναλλοίωτες στον χρόνο. Αυτές τις  σχέσεις πρέπει να επιδιώκουμε, σε αυτές τις σχέσεις πρέπει να επενδύσουμε.
« Υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν πράγματα και ρωτάνε γιατί   και υπάρχουν  άνθρωποι που ονειρεύονται πράγματα και λένε γιατί όχι».
Εμείς ακόμη τολμάμε και ονειρευόμαστε. Ονειρευόμαστε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, ονειρευόμαστε καλύτερες υποδομές, ονειρευόμαστε καλύτερους ανθρώπους.
Από εσάς ζητάμε να βοηθήσετε να κάνουμε αυτά τα όνειρα μας πράξη, για το καλό του τοπικού ποδοσφαίρου.
Στο σημείο αυτό νιώθω την έντονη ανάγκη να απευθύνω από τα βάθη της καρδιάς μου ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με την υπομονή και συμπαράστασή τους , επιτρέπουν σε όλους εμάς να αφιερώνουμε το σύνολο της ενέργειας μας και το χρόνο μας στο ποδόσφαιρο.
Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι άλλοι από τις συζύγους μας, τις συντρόφους μας ,τις μητέρες των παιδιών - των αυριανών αστεριών της ζωής και του ποδοσφαίρου.
Καταλήγοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μας τιμάτε με την παρουσίας σας στην σημερινή  μας εκδήλωση .
Κυρίες  και κύριοι σας εύχομαι να περάσετε μια όμορφη και χαρούμενη βραδιά. Σας ευχαριστώ»
Στην συνέχεια  ακολούθησε η κοπή της πίτας, ο χαιρετισμός του Μητροπολίτη κ.κ. Παντελεήμονα  και τιμήθηκαν ,ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Βαγγέλης Γραμμένος για την πρόσφορα του στο ποδόσφαιρο, τα σωματεία που πρωτεύσαν στις διοργανώσεις της ένωσης και οι σκόρερ για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.
Η ένωσή μας  καθώς πιστεύει ότι ποδόσφαιρο   και σχολείο, αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για την ανάπτυξη  μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας και όπως έλεγαν και οι πρόγονοι μας «νους υγιής εν σώματι υγιεί», τίμησε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των σωματείων μας, οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους  σε ΑΕΙ και ΤΕΙ  για το ακαδημαϊκό έτος .  Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: