Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Ηχηρό όχι στο κλείσιμο των υποκαταστημάτων της ΕΤΕ σε Σάπες και Ίασμο από τον Αντιπεριφερειάρχη


Την πλήρη αντίθεσή του, στην προοπτική αναστολής της λειτουργίας των υποκαταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδας, σε Σάπες και Ίασμο, εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, σε σημερινή συνάντησή του με τον Περιφερειακό Διευθυντή ΑΜΘ της ΕΤΕ Κωνσταντίνο Στάσα, στην Καβάλα.


Στον αρνητικό αντίκτυπο  που δύναται να προκαλέσει μια τέτοια εξέλιξη στην εξυπηρέτηση των πολιτών της βόρειας Ροδόπης αλλά και στο γεγονός της αποψίλωσης των ίδιων περιοχών από υπηρεσίες, εστιάζει ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τσαλικίδης σε σχετική επιστολή που κατέθεσε ενώπιον του Περιφερειακού Διευθυντή της ΕΤΕ.

«Ο πληθυσμός της Ροδόπης χρειάζεται μία βιώσιμη λύση με μοναδικό στόχο της συνέχιση της εξυπηρέτησης του πολίτη και τη διευκόλυνση των συναλλαγών. Προς επίτευξη αυτού του στόχου, πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν σημεία που θα τον βοηθούν και θα κάνουν την καθημερινότητά του πιο εύκολη, προσφέροντας τις υπηρεσίες που του αξίζουν. Ο σχεδιασμός και η προσαρμογή στα νέα δεδομένα θα πρέπει να στηρίζεται στη σχέση ποιότητας- οικονομίας» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης.

Ας σημειωθεί ότι, η επιστολή έχει προωθηθεί στη Διοίκηση της ΕΤΕ ενώ επίκεινται νέες σχετικές επαφές του κ. Νίκου Τσαλικίδη για το ίδιο ζήτημα.


                                                                                Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης

Δεν υπάρχουν σχόλια: