Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Ο Σύλλογος Καππαδοκών & Μικρασιατών Ν.Ροδόπης «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» έκοψε την Βασιλόπιτα του


Ο Σύλλογος Καππαδοκών & Μικρασιατών Ν.Ροδόπης «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» το πρωινό της  Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019 στο ξενοδοχείο Χρήστος και Εύη της Κομοτηνής έκοψε την Βασιλόπιτα για το 2019 και βράβευσε τους νέους του για τις επιδόσεις τους στο στίβο της γνώσης και του αθλητισμού.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλόγηση της βασιλόπιτας από τον Μητροπολίτη της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα. Μετά ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Φαρασόπουλος Χαράλαμπος, χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους και εκφώνησε λόγο με θέμα τον Μέγα Βασίλειο και το έθιμο της βασιλόπιτας. Στη συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμό όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι.

Σήμερα ιδιαίτερη μέρα για το Σύλλογο, τιμούμε τον Καππαδόκη, Πατέρα της Εκκλησίας, Μέγα Βασίλειο.
Στην εκδήλωση ξεχωρίζει η βράβευση των που έχουν πετύχει την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ νέων, που αριστεύουν ή πρώτευσαν στην Β’ θμια εκπαίδευση ή έχουν διακριθεί στον αθλητισμό.
Το φλουρί από την βασιλόπιτα των μελών ήταν ένα φλουρί Κωνσταντινάτο που έτυχε στην κ. Σουρμελή Ελισάβετ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης κ. Τσαλικίδης Νικόλαος, Αντιδήμαρχος Κομοτηνής κ. Σωτηρακόπουλος Κων/νος, η Δ/ντρια της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής κ. Νατάσα Λιβεριάδου, ο Ανώτατος Δ/κτής Φρουράς Κομοτηνής, ο Δ/κτής της ΧΧΙ ΤΘ.Τ., ο Δ/κτής της Αστυνομικής Δ/νσης Ν.Ροδόπης κ. Σεβδυνίδης Μιχαήλ και ο πολιτευτές του νομού μας κ. Χαρίτου Δημήτριος, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης.
 Τέλος να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας για τη συμμέτοχή τους, τους εκπροσώπους των ΜΜΕ της πόλης μας για την παρουσία τους, καθώς και την δ/νση και το προσωπικό του ξενοδοχείου Χρήστος και Εύη για την φιλοξενία τους.
Την τελετή κοπής της βασιλόπιτας ακολούθησε Γενική Συνέλευση των μελών και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: