Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Ένα από τα κτίρια που μπορεί να στεγάσει το Αστυνομικό Τμήμα Σαπών είναι ο πρώην μύλος Μπακιρζή



Το κτίριο του πρώην μύλου Μπακιρτζή κοντά στο δημαρχείο, ένας χώρος ανακαινισμένος, λειτουργικός, σε κεντρικό σημείο της πόλης με μεγάλες αποθηκευτικές δυνατότητες και με οικόπεδο πολλών στρεμμάτων, αποτελεί κάποιο από τα σημεία στα οποία θα μπορούσε να στεγασθούν οι υπηρεσίας του πολίτη που εδρεύουν στις Σάπες.

Οι χώροι είναι επαρκέστατοι να στεγάσουν το Αστυνομικό Τμήμα, το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σαπών, έτσι ώστε αυτά να λειτουργήσουν κάτω από άριστες συνθήκες, να εξυπηρετούν καλύτερα τους πολίτες και να είναι αποδοτικότερα στην αποστολή τους.
Το αρμόδιο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη οφείλει να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και να προχωρήσει στην αγορά ή στην ενοικίαση του συγκεκριμένου ή άλλου παρόμοιου χώρου όπως πράττει σε άλλες περιοχές.
Η περιοχή μας έχει μεγάλη ανάγκη στήριξης και το κέντρο οφείλει να προσθέτει σε αυτή και όχι να αφαιρεί από την τοπική κοινωνία δομές και υποδομές .
Οι τοπικές αρχές οφείλουν να διεκδικούν και να κερδίζουν επιπλέον για τον τόπο, όχι να εκχωρούν από αυτά που δεν επαρκούν για να καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: