Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Διάλογος Πολιτών με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο στην Κομοτηνή




Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και του Δήμου Κομοτηνής, διοργανώνουν την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 στις 18:30 στο ξενοδοχείο Chris & Eve (3ο χλμ Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης) Διάλογο Πολιτών με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για θέματα Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, με θέμα «Μεταναστευτική Πολιτική και Πολιτική Ασφαλείας: Ευρωπαϊκές λύσεις σήμερα, Καλύτερη Ευρώπη στο Μέλλον!».

Στο Διάλογο μπορεί να συμμετέχει κάθε πολίτης που το επιθυμεί. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν απαραίτητα τη συμμετοχή τους έως 26/11/2018 στο σύνδεσμο http://bit.do/citizens-dialogue-komotini-2018 . Για τη διευκόλυνση όσων δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους προβλέπεται δωρεάν μεταφορά στο χώρο της διοργάνωσης από το κέντρο της Κομοτηνής καθώς και από Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη.

Λίγα λόγια για τους Διαλόγους Πολιτών:
Οι διάλογοι με τους πολίτες είναι δημόσιες συζητήσεις με τους Ευρωπαίους επιτρόπους και άλλους φορείς λήψης αποφάσεων της ΕΕ, όπως ευρωβουλευτές και πολιτικούς σε εθνικό, περιφερειακό ή τοπικό επίπεδο.
Λαμβάνουν τη μορφή ερωτήσεων - απαντήσεων. Σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε ερωτήσεις στους πολιτικούς της ΕΕ, να διατυπώσετε παρατηρήσεις και να τους πείτε πώς σας επηρεάζουν οι πολιτικές της ΕΕ. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τις ιδέες σας σχετικά με το μέλλον της Ευρώπης.
Οι διάλογοι πολιτών πραγματοποιούνται σε διάφορες πόλεις σε όλη την ΕΕ, έχουν ελεύθερη είσοδο, και κάποιοι από αυτούς μεταδίδονται ζωντανά μέσω διαδικτύου.
Μπορείτε επίσης να λάβετε μέρος σε συζητήσεις στο Twitter χρησιμοποιώντας την ετικέτα #EUdialogues.
Περισσότερες πληροφορίες για τους διαλόγους πολιτών μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://ec.europa.eu/info/about-european-commission/get-involved/citizens-dialogues_el.

Δεν υπάρχουν σχόλια: