Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Ημερίδα με θέμα την «Αγροτική Επιχειρηματικότητα» στα Αρριανα απο το Κέντρο Κοινότητας


Ο Δήμος Αρριανών στο πλαίσιο της υλοποίησης των δράσεων του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αρριανών διοργάνωσε την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 ενημερωτική ημερίδα με θέμα την «Αγροτική Επιχειρηματικότητα».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Δ. Αρριανών στην Φιλλύρα με ιδιαίτερη επιτυχία και ενδιαφέρον από το κοινό, καθώς πρόκειται για έναν δήμο με αμιγώς αγροτικό πληθυσμό και έντονο ενδιαφέρον για την παρακολούθηση των τάσεων και των διεθνών εξελίξεων στον αγροτικό τομέα.
Τα θέματα που αναπτύχθηκαν αφορούσαν στο πρώτο σκέλος την προώθηση αγροτικών προϊόντων αναλύοντας μεθόδους καλών πρακτικών στο αγροτικό marketing με χρήση σύγχρονων και αποδοτικών μέσων. Στη συνέχεια αναλύθηκαν οι δυνατότητες εισόδου νέων εναλλακτικών καλλιεργειών, προσαρμοσμένες στο προφίλ των χαρακτηριστικών και των δυνατοτήτων του δήμου, που θα διευκολύνουν την μετάβαση του αγροτικού πληθυσμού σε στις απαιτήσεις της σημερινής αγοράς.
Ακολούθησε διαλογική συζήτηση με το κοινό και απαντήθηκαν τεχνικές και μη ερωτήσεις πάνω στα θέματα που αναπτύχθηκαν.
Να υπενθυμίσουμε ότι το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αρριανών είναι μια νέα δομή κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου. Αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για την:
Α) Υποδοχή -Ενημέρωση - Υποστήριξη των πολιτών
Β) Συνεργασία με Υπηρεσίες και Δομές
Γ) Παροχή Υπηρεσιών που θα αποσκοπούν στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και θα διασφαλίζουν την κοινωνική ένταξη των ωφελουμένων.
Ώρες κοινού: Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7:00 έως τις 15:00.
Δημαρχείο Αρριανών, Φιλλύρα, Τ.Κ. 69300
Τηλέφωνο: 2531352833 και 2531352834

Δεν υπάρχουν σχόλια: