Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Δωρεάν τηλεοπτικό σήμα και στο Κίζαρι ύστερα από προσπάθειες του προέδρου της Τ.Κ. και του Μητροπολίτη


Ένα δίκαιο αίτημα των κατοίκων του οικισμού Κιζαρίου, του δήμου Μαρωνείας-Σαπών το οποίο τέθηκε με μεγάλη έμφαση και επιμονή από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Νίκο Καλλιανίδη, υποστηρίχτηκε από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα και αναδείχθηκε πολλές φορές από την εφημερίδα ‘’Ελεύθερη Άποψη’’, ικανοποιήθηκε πρόσφατα από τον υπουργό ψηφιακής πολιτικής κ. Παπά.

Πρόκειται για την δωρεάν δορυφορική πρόσβαση στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης, από την οποία μέχρι πρόσφατα εξαιρούνταν το Κίζαρι, υποβάλλοντας έτσι τους λιγοστούς ηλικιωμένους κατοίκους του χωριού σε πρόσθετα έξοδα αφού αναγκάζονταν να πληρώνουν για να λαμβάνουν συνδρομητικά την εικόνα των καναλιών.
Πριν λίγες μέρες με νομοσχέδιο που ψηφίστηκε αποκαταστάθηκε αυτή η αδικία σε μία σειρά οικισμών ανά την Ελλάδα, ανάμεσα στους οποίους και το Κίζαρι, αποδεικνύοντας πως όπου υπάρχει διεκδικητικότητα και αναδεικνύονται με επιχειρηματολογία προβλήματα, σίγουρα βρίσκονται και λύσεις.
Αξίζουν συγχαρητήρια στον δραστήριο πρόεδρο του Κιζαρίου κ. Νίκο Καλλιανίδη για την επιμονή και τον δυναμισμό που επέδειξε, ενώ οι κάτοικοι του χωριού απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μητροπολίτη για το ενδιαφέρον και την αποτελεσματική του παρέμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: