Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Να μην αφήσουν να ρημάξει το Κλειστό Γυμναστήριο Σαπών20 χρόνια έχουν συμπληρωθεί φέτος το καλοκαίρι από τα εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου στις Σάπες.
Μια αναγκαία και σπουδαία υποδομή που κατά τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της φιλοξένησε μεγάλα γεγονότα και κορυφαίες διοργανώσεις.

Για τους νεώτερους θυμίζουμε ότι το 2001 στο Κλειστό Γυμναστήριο Σαπών πραγματοποιήθηκε, παρουσία Υπουργών από τις 3 χώρες, η υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ 80 δήμων από την Ελλάδα, την Τουρκία και την Βουλγαρία.
Επίσης φιλοξενήθηκαν πανελλήνιοι στρατιωτικοί αγώνες πυγμαχίας, πανελλήνιοι αγώνες πολεμικών τεχνών και πολλές άλλες διοργανώσεις περιφερειακής εμβέλειας.
Το κλειστό Γυμναστήριο στις Σάπες λειτουργούσε με σύστημα προσφέροντας τη δυνατότητα προγραμματισμένα, με τάξη και με την εποπτεία δημοτικών υπαλλήλων, να προπωλούνται ομάδες, σύλλογοι και να αθλούνται απλοί πολίτες, αποτελώντας εκτός των άλλων χώρο ψυχαγωγίας, έκφρασης, δημιουργικότητας και συνάντησης.
Μια τέτοια υποδομή, δυστυχώς σήμερα δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της.
Στερείται συντηρήσεων, μέριμνας και φροντίδας.
Έχει υποστεί ζημιές και δυστυχώς δεν απολαμβάνει τη φροντίδα που χρειάζεται.
Τα αποδυτήρια και οι τουαλέτες έχουν καταστεί ανενεργά, ο εσωτερικός χώρος χρειάζεται βάψιμο, ο εξωτερικός χώρος επίσης, συντήρηση απαιτείται στην οροφή, στα παράθυρα, στις εισόδους, στις ηλεκτρολογικές, μηχανολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις.
Οι ιθύνοντες επιτελούς θα πρέπει να κατανοήσουν 2 πράγματα:
1. ότι τίποτα δεν προχωρά με τον αυτόματο πιλότο
2. ότι υποχρεούνται να συντηρούν ότι έχουν βρει σε υποδομές και να το παραδώσουν τουλάχιστον όπως το βρήκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: