Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

«Συμμετοχή του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης στην 83η ΔΕΘ στις 8 – 16 Σεπτεμβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη»


Το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του για τη διοργάνωση συμμετοχής με περίπτερο στην 83Η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Οι ΗΠΑ θα είναι η τιμώμενη χώρα με δεδομένο το βεληνεκές των εταιρειών που θα συμμετάσχουν στο αμερικανικό περίπτερο, όπως η Microsoft, google, cisco, coca cola κ.α. Στο επίκεντρο θα βρεθεί η καινοτομία και η τεχνολογία, ενώ κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν καινοτομίες επιχειρήσεων από τις ΗΠΑ για πρώτη φορά στο κοινό της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης. Μέσω της Έκθεσης θα δοθεί η ευκαιρία στις ελληνικές και αμερικανικές επιχειρήσεις να έρθουν σε καλό επίπεδο γνωριμίας και συνεργασίας.
Δυναμική θα είναι η παρουσία των Επιμελητηρίων απ’ όλη τη χώρα με πολλές εκατοντάδες συμμετέχουσες επιχειρήσεις, με αντικείμενο τα τρόφιμα, τη γαστρονομία, τον πολιτισμό, την τεχνολογία και την καινοτομία που θ΄ αναδείξουν την επιχειρηματική τους εικόνα και θα προωθήσουν νέα προϊόντα.
Το Επιμελητήριό μας θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο  και  καλεί όλους τους επιχειρηματίες, μέλη του Επιμελητηρίου, που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτό και να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους δωρεάν (στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας) να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2531022547 και να δηλώσουν συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: