Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Αναγκαία η συγκοινωνιακή σύνδεση Σαπών ,με τη Μαρώνεια και την παραλιακή ζώνη του δήμου


Την συγκοινωνιακή σύνδεση, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, της περιοχής Σαπών με τον οικισμό της Μαρώνειας, και τις παραλίες Μαρώνειας, Προσκυνητών και Ιμέρου θα πρέπει να δούνε σοβαρά οι ιθύνοντες.

 Μια ολόκληρη σεζόν τα δύο αυτά σημεία του δήμου, η περιοχή Σαπών και οι παραλιακή ζώνη δεν συνδέονται συγκοινωνιακά τη στιγμή που κάτι τέτοιο θα προσέφερε πολλά στην τουριστική ανάπτυξη, στην ενίσχυση των ενδοδημοτικών σχέσεων, στην αύξηση των επισκεπτών στις παραλίες του δήμου και λοιπά.
Τα όποια οφέλη από μια τέτοια πρωτοβουλία θα επιστρέφουν έμμεσα και θα επανεπενδύονται εντός του δήμου Μαρωνείας-Σαπών προς όφελος των δημοτών και των απαιτούμενων υποδομών.
Η συγκοινωνιακή σύνδεση θα μπορούσε να γίνει σε συμφωνία με το ΚΤΕΛ Ροδόπης ακόμα και για τις βραδινές ώρες, ειδικά τις ημέρες των πολιτιστικών εκδηλώσεων είτε αυτές οργανώνονται από το δήμο είτε από φορείς και συλλόγους της παραλιακής ζώνης.
Μία μελέτη, συνεννόηση με τους τοπικούς φορείς, προβολή συνεργασία αρμοδίων και μεταφορικών φορέων και η πρόταση μπορεί να πάρει σάρκα και οστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: