Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Την παρουσία ασθενοφόρου στην παραλιακή ζώνη του δήμου Μαρωνείας – Σαπών ζητά η δημοτική παράταξη Αλληλεγγύη - Ανάπτυξη – Ανανέωση


Επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ξανθό απέστειλαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Αλληλεγγύη - Ανάπτυξη – Ανανέωση, Ντίνος Χαριτόπουλος, Μαυρίδης Μίλτος, Μουζαλιώτης Σωτήρης, με την οποία ζητούν την στάθμεση ασθενοφόρου στις παραλίες του δήμου Μαρωνείας Σαπών κατά την θερινή περίοδο.
Το πλήρες λείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Δημοτική παράταξη Μαρωνείας - Σαπών
Αλληλεγγύη - Ανάπτυξη - Ανανέωση
69300 Σάπες - Ροδόπης
Σάπες 25-06-18
   Προς: Τον κ. Υπουργό Υγείας κ. Α. Ξανθό
Κοινοποίηση:
Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χ. Μέτιο
Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Ν. Τσαλικίδη
Δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών κ. Γ. Σταυρίδη
Βουλευτή Ροδόπης κ. Μ. Μουσταφά
Βουλευτή Ροδόπης κ. Α. Καραγιουσούφ
Βουλευτή Ροδόπης κ. Ι. Αχμέτ
Διευθυντή ΕΚΑΒ Θράκης  Χ. Λίμα
Θέμα: Στάθμευση ασθενοφόρου στις παραλίες του δήμου Μαρωνείας - Σαπών
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Με την έναρξη της θερινής περιόδου σας γνωρίζουμε ότι σε όλες τις παραλίες της περιοχής μας αυξάνεται η κίνηση αλλά και η πιθανότητα ατυχημάτων και συμβάντων που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.
Ο δήμος Μαρωνείας Σαπών είναι ένας δήμος με 25 χιλιόμετρα ακτές, με πολλές παραλίες, και με αυξημένη κίνηση στην παραλιακή του ζώνη κατά τη θερινή περίοδο.
Για το λόγο αυτό και προκειμένου να υπάρξει αποτελεσματική παρέμβαση σε περίπτωση ατυχήματος αλλά και αίσθημα ασφάλειας για τους ντόπιους και τους επισκέπτες, παρακαλούμε τουλάχιστον για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο και κατά της ώρες 9 π.μ έως 8 μμ να σταθμεύει μόνιμα ένα ασθενοφόρο στην παραλιακή ζώνη του δήμου μας και ιδιαίτερα μεταξύ Μαρώνειας-Προσκυνητών-Ξυλαγανής και Ιμέρου.
Με την πεποίθηση ότι θα ανταποκριθείτε στο δίκαιο αίτημα όλων των κατοίκων του δήμου Μαρωνείας - Σαπών και ιδιαίτερα σε αυτούς που ζουν στους παραθαλάσσιους οικισμούς, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Με εκτίμηση
Για την Δημοτική παράταξη Μαρωνείας - Σαπών
Αλληλεγγύη - Ανάπτυξη - Ανανέωση
Οι δημοτικοί σύμβουλοι:
Ντίνος Χαριτόπουλος
Μαυρίδης Μίλτος
Μουζαλιώτης Σωτήρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: