Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛ-ΑΣΤΙΜΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΣΕΡΗΣ


-Την 03-06-2018 Εορτή των Αγίων Πάντων, εορτάσθηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κομοτηνή η ημέρα τιμής των Αποστράτων Αστυνομικών.

-Στην δέηση προς τιμή των Αποστράτων παρευρέθησαν ο Πρόεδρος με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου και πλήθος μελών.
-Επίσης παρευρέθησαν ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ. ΜΕΤΙΟΣ Χρήστος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος ΤΖΕΝΕΤΙΔΗΣ Θεμιστοκλής, ο βουλευτής κ. ΜΟΥΣΤΑΦΑ Μουσταφά, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Υποστράτηγος ΜΕΝΕΞΙΔΗΣ Νικόλαος, Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης κ. ΣΕΒΔΥΝΙΔΗΣ Μιχαήλ, ο Διοικητής Σχολής Αστυνομίας Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΤΖΟΥΒΑΝΑΣ Ιωάννης, ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης κ. ΤΣΙΑΡΑΣ Λάμπρος, εκπρόσωποι του Στρατού και της Πυροσβεστικής, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης κ. ΓΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ Βασίλειος και η ΣΚΕΥΤΑ Ζωή της Τοπικής Διοίκησης Ροδόπης (Ι.Ρ.Α.) και άλλοι εν ενεργεία Αστυνομικοί.
- Μετά το πέρας της δέησης στην αίθουσα του Αστυνομικού Μεγάρου παρατέθηκε μικρή δεξίωση και αναγνώσθηκε η Ημερησία Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και σύντομη ομιλία του Προέδρου του Συνδέσμου κ. ΤΣΑΒΔΑΡΤΖΗ Ιωάννη.   
-Επίσης το απόγευμα της ιδίας ημέρας ο Σύνδεσμός μας, διοργάνωσε εκδήλωση στο Τουριστικό Περίπτερο της Νυμφαίας με επιτυχία, όπου και ΤΙΜΗΘΗΚΕ  ο κάτοικος του Ιασίου Ροδόπης κ. ΚΑΣΕΡΗΣ Χρήστος για την πολύτιμη και πολυετή προσφορά του, επιμελώντας ανιδιοτελώς  με αγάπη και προσωπικά του έξοδα το εξωκκλήσι της (ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ) που βρίσκεται στα Αρριανά Σαπών Ν. Ροδόπης.  

Με εκτίμηση
Για το διοικητικό Συμβούλιο

Ο  Π ρ ό ε δ ρ ο ς                                                          ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΒΔΑΡΤΖΗΣ Ιωάννης                                       ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: