Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Εγκαίνια του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητ. Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» 
Ο Σύλλογος Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι», κατόπιν έντονων και συνεχών προσπαθειών, εξοπλισμένος με την ελπίδα και την ανιδιοτελή αγάπη του προς τα ΑμεΑ, τις πρωτοβουλίες και την αιγίδα ιδιωτικών και δημόσιων φορέων και την αξιοθαύμαστη συμβολή των απλών πολιτών, πραγματοποίησε επιτυχώς ένα μεγάλο όνειρό του, τη στεγαστική του αυτονομία, μέσω της ανέγερσης του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) στο Αγρόκτημα Υφαντών Δ. Κομοτηνής.
Έχοντας ως δικό του «Άστρο της Βηθλεέμ» και καθοδηγητή τις ανάγκες του κάθε ενός ΑμεΑ ξεχωριστά, κατάφερε, πάρα τις όποιες σύγχρονες δυσκολίες, να δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη Δομή, κατάλληλη να παρέχει ψυχαγωγία, εκπαίδευση, δραστηριότητες, φροντίδα, ενδιαφέρον και αγάπη στα «παιδιά της», τα ΑμεΑ.

Όντας, λοιπόν, ο Σύλλογος ιδιαίτερα χαρούμενος, θα ήθελε να προσκαλέσει όλους στα εγκαίνια του Κ.Δ.Η.Φ. στο Αγρόκτημα Υφαντών (επαρχιακή οδός Κομοτηνής – Ιάσμου, όπισθεν του Βράχου) στις 9 Ιουνίου 2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 19.00, προκειμένου να γίνετε κοινωνοί της χαράς του και του νεογέννητου έργου του.    
Συμβολική τιμή εισόδου: 5 ευρώ. Περιλαμβάνεται φαγητό, ποτό/αναψυκτικό, μουσική και χορός.

Για το Δ.Σ.
        Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΙΒΕΡΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ                                                      ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: