Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Φιλανθρωπικού σκοπού φιλικός αγώνας στην Κομοτηνή προς τιμήν του Νίκου Τρίχα, με τη συμμετοχή Μάνταλου, Τοροσίδη, Μπαχτσεβανίδη


Ένα  τρίωρο τουρνουά, φιλανθρωπικού  χαρακτήρα, προς τιμήν του αρχηγού της, Νίκου Τρίχα, ο οποίος «κρέμασε» τα παπούτσια του, θα διοργανώσει η Δόξα Προσκυνητών σε συνεργασία με την ΕΠΣ Θράκης.

Συνολικά θα λάβουν μέρος 66 ποδοσφαιριστές που έχουν υπάρξει συμπαίκτες του Νίκου Τρίχα – μεταξύ αυτών και οι Μάνταλος, Τοροσίδης, Μπαχτσεβανίδης –  οι οποίοι θα χωριστούν σε έξι ομάδες με … τριπλό σκοπό: να δώσουν πανηγυρικό τόνο στην ολοκλήρωση της πολύχρονης καριέρας του, να διαθέσουν τα έσοδα από τα εισιτήρια των 2 ευρώ της συνάντησης σε φιλανθρωπικό σκοπό, και φυσικά, να προσφέρουν στο φίλαθλο κοινό γκολ και θέαμα! 
Το ξεχωριστό αυτό αθλητικό γεγονός, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 5:30 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Κομοτηνής (έναντι Περιφέρειας και παλιάς Νομικής).
Αξίζει να σημειωθεί, πως όλα τα εισιτήρια θα μπουν σε κληρωτίδα, με δώρα τρεις φανέλες των Θρακιωτών ποδοσφαιριστών Μάνταλου της ΑΕΚ, Τοροσίδη της Μπολόνια, και Μπαχτσεβανίδη της Ξάνθης.
Από τα αξιοσημείωτα της πολυετούς καριέρας στα γήπεδα του Νίκου Τρίχα, είναι το γεγονός-ρεκόρ ότι αγωνίστηκε σε δέκα τελικούς Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης, και σήκωσε το τρόπαιο … στους εννέα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: