Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Ένας Σαπαίος ανάμεσα σ’ αυτούς που θα επιβλέπουν την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής


Τα σχέδια για τις παρεμβάσεις του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στον τομέα της Υγείας που έχει αναλάβει το Ίδρυμα με την υπογραφή του σχετικού Μνημονίου Συνεργασίας με την Ελληνική Δημοκρατία τον Μάρτιο του 2018, που περιλαμβάνουν και  την δημιουργία του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, παρουσιάστηκαν  πρόσφατα κατά τη συνάντηση του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, κ. Ανδρέα Δρακόπουλο, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Παράλληλα έχει ολοκληρωθεί ο ορισμός εκπροσώπων του Ελληνικού Δημοσίου στην Ειδική Συμβουλευτική Επιτροπή, στην οποία συμμετέχει και η Hill International , η οποία θα υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και του Ιδρύματος Σταύρος
H Hill International, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στον κόσμο στον τομέα διαχείρισης και διοίκησης μεγάλων έργων.
Βασικός της στόχος είναι να  να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι που υπάρχουν στη διαδικασία κατασκευής προς όφελος των πελατών της.
H Hill International  εχει επιτύχει το στόχο αυτό μέσα από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών διαχείρισης των απαιτήσεων των κατασκευών, υποστηρίζοντας τους πελάτες της κατά τη διάρκεια κάθε φάσης του έργου, από τη σύλληψη μέχρι την ολοκλήρωσή του.
Με 3.800 επαγγελματίες σε περισσότερα από 100 γραφεία σε 35 χώρες σε όλο τον κόσμο, η Hill έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να βοηθήσει ώστε να παραδίδονται τα έργα στην ώρα τους, εντός του προϋπολογισμού και με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα.
Η μακροχρονη εμπειρια, το ανωτατο επίπεδο των στελεχων, το κύρος και η αξιοπιστία της εταιρίας ήταν καθοριστικα στο να επιλεγει η Hill International από το «Ιδρυμα  Σταυρος Νιάρχος» στον ρόλο του Project Manager για την κατασκευή των τριων Νοσοκομειων στην Ελλαδα.
1.            Γενικο Νοσοκομειο Κομοτηνης
2.            Παιδιατρικο Νοσοκομειο Θεσσαλονικης
3.            Νοσοκομειο Ευαγγελισμος Αθήνα.

H Hill International εχει ιδιαιτερη σημαντική παρουσια στα Βαλκάνια και στην ευρυτερη περιοχη (Ρουμανια, Τουρκία, ΦΥΡΟΜ, Κοσσοβο, Σερβια, Αλβανια, Βοσνια Ερζεγοβινη) και τα τελευταια χρονια  εχει αναπτυξει το γραφειο της στην Ελλαδα έχοντας συμμετοχη στα μεγαλύτερα έργα αυτή τη στιγμη στην Ελληνικη Επικρατεια όπως.
1.            ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε. Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ στην Α’ φαση αποκρατικοποίησης
2.            ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ. Διεύθυνση του Έργου (Project Manager)
3.            Αγωγός ΤΑΠ. Συμμετοχη στην Ομαδα Επίβλεψης του Έργου με 32 Μηχανικούς.
4.            Λιμανι Πειραιά ΟΛΠ. Ανεξαρτητος Μηχανικός μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της COSCO (Παραχωρησιουχος)
5.            Θριάσιο Πεδιο-Logistcs Center. Ανεξαρτητος Μηχανικός μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της ETBA (Παραχωρησιουχος)
6.            Αεροδρομιο Καστελι Κρητη. Ανεξαρτητος Μηχανικός μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της ΤΕΡΝΑ (Παραχωρησιουχος)
7.            Ξενοδοχειο Marriot. Επίβλεψη κατασκευής
8.            Fraport, 14 Αεροδρομια. Συμβουλευτικες Υπηρεσίες
9.            Αποκρατικοποίηση Δεκα (10) Περιφερειακων Λιμανιών. Κατεθεσε Φάκελλο συμμετοχης στον Διαγωνισμο Συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ
10.          ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ. Κατεθεσε Φάκελλο συμμετοχης στον Διαγωνισμο Συμβούλου για τις επεκτασεις του ΜΕΤΡΟ Αθήνας.
Ανάμεσα στα κορυφαία στελέχη της συγκεκριμένης εταιρίας ( Hill International) είναι και ο συντοπίτης  Γιάννης  Κιρκινέζης  του Παναγιώτη, καταξιωμένος επιστήμονας, περιζήτητος από πολλούς  ομίλους, ο οποίος θα συμμετέχει στην ομάδα τεχνοκρατών που θα επιβλέπει ανάμεσα στα άλλα και το έργο του Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: