Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

« Συγχαρητήρια επιστολή του Βουλευτή Έβρου Ρίζου Δημήτρη στους αθλητές του Έβρου Σουφλίου για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων»


 Το άθλημα του Βόλεϊ  έχει παρελθόν, έχει παρόν, έχει και μέλλον στον Έβρο. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα για ακόμη μία φορά πριν από λίγες ημέρες όταν και οι Παίδες του Έβρου Σουφλίου αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος, έπειτα από μία συγκλονιστική εμφάνιση απέναντι στην ομάδα ΓΕ Ηρακλείου.

Είναι η πολλοστή φορά που στην κατηγορία των Παίδων στο άθλημα του Βόλεϊ ομάδα από τον Έβρο κατακτά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, γεγονός που από μόνο του δείχνει το υψηλό επίπεδο στο οποίο «κινούνται» οι ομάδες της Περιφέρειάς μας, ήδη από τις λεγόμενες «μικρές» ηλικίες. Θυμίζω ότι πέρσι το ΓΕΛ Σουφλίου κατέκτησε την κορυφή της Ελλάδας στους Σχολικούς Αγώνες, επιτυχίες που ακριβώς αποδεικνύουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα μέρη μας, το «ταλέντο» που υπάρχει, αλλά και την παράδοση που έχει ο Έβρος να βγάζει σπουδαίους αθλητές στο Βόλεϊ.
Δεν έχω παρά να μεταφέρω τα θερμά μου συγχαρητήρια στα παιδιά του Έβρου Σουφλίου για αυτήν την διάκριση και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία τόσο στον «αθλητικό στίβο», όσο και στις υπόλοιπες πλευρές του βίου τους. Πολλά συγχαρητήρια φυσικά αξίζουν τόσο στον προπονητή όσο και στους ανθρώπους του Έβρου Σουφλίου που σαφώς και έχουν μεγάλο μερίδιο για αυτήν την επιτυχία. Μας κάνετε υπερήφανους!

Ρίζος Δημήτρης,

Βουλευτής Ν. Έβρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: