Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Σοβαρά προβλήματα με την υδροδότηση του Αρσακείου



Μεγάλο πρόβλημα με την υδροδότηση αντιμετωπίζουν αυτή την περίοδο οι κάτοικοι του Αρσακείου.
Επί πολλές ώρες την ημέρα οι περισσότερες γειτονιές μένουν χωρίς νερό με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη ταλαιπωρία σε όλα τα νοικοκυριά του χωριού.

Ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο που έχουν αρχίσει οι αγροτικές ασχολίες και όλοι σχεδόν οι κάτοικοι του οικισμού πηγαίνουν στα χωράφια τους, όταν γυρίζουν εκτός από τη μεγάλη κούραση αντιμετωπίζουν και την έλλειψη του νερού.
Αφάνταστη ταλαιπωρία υφίστανται και τα νοικοκυριά αφού καμία εργασία δεν μπορεί να γίνει αλλά ούτε καν να τηρηθούν οι στοιχειώδης κανόνες υγιεινής.
Η έλλειψη του νερού έχει επίπτωση και στις αγροτικές ασχολίες αφού οι γεωργοί δεν μπορούν να γεμίσουν τα ντεπόζιτά τους είτε για να ποτίσουν τα φυτά είτε για να ραντίσουν τα χωράφια.
Όλη αυτή η κατάσταση έχει φέρει σε απόγνωση τη μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων του Αρσακείου η οποία απευθύνει έκκληση σε κάθε αρμόδιο, να ενσκήψει με σοβαρότητα στο πρόβλημα και να δοθεί μία άμεση και αποτελεσματική λύση.
Και βέβαια η μεγάλη απορία και παράλληλα ο φόβος όλων είναι ότι αν έχουν προβλήματα με την υδροδότηση αυτήν την περίοδο τι θα γίνει άραγε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: