Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΤΡΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ 
Το μήνυμα του ερχομού της άνοιξης, φτάνει για μία ακόμη φορά στην Κομοτηνή με τα Χελιδονίσματα, που οργανώνουν από κοινού, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού,  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περιοχής Βυζαντινού Φρουρίου, το Μουσικό Σχολείο και το Μουσικό Εργαστήρι «Νότα» του Χρήστου Χατζόπουλου.
Οι τριήμερες εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
Παρασκευή 16 Μαρτίου
 10.30 π.μ.: Έναρξη πορείας με τα «Χελιδονίσματα» από το Μουσικό Σχολείο, συνέχεια στάση στη Νικηφόρου Γρηγορά και κατάληξη στην Πλατεία Ειρήνης.

12 μ: Στην  Πλατεία Ειρήνης θα ακουστούν τα «Χελιδονίσματα» με τη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής, του Μουσικού Εργαστηρίου «Νότα» του Χρήστου Χατζόπουλου, του Μειονοτικού Γυμνασίου – Λυκείου Κομοτηνής και της χορωδίας του 1ου και 2ου Δημοτικών Σχολείων Κομοτηνής. Χορεύει το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του ΣΕΦΑΑ.
8 μ.μ.: Στο Café Gecko, θα πραγματοποιηθεί ποιητική εκδήλωση του Εργαστηρίου ΣυνΜορΦωσΗ του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του ΔΠΘ με συνοδεία του Μουσικού Εργαστηρίου «Νότα».
Σάββατο 17 Μαρτίου
10 π.μ.: Στο Δασάκι της Νυμφαίας, απέναντι από το πρώτο parking, θα γίνει υπαίθρια πρόβα του Μουσικού Εργαστηρίου «Νότα» του Χρήστου Χατζόπουλου, του Μειονοτικού Γυμνασίου – Λυκείου Κομοτηνής και της χορωδίας του 1ου και 2ου Δημοτικών Σχολείων Κομοτηνής υπό τη διεύθυνση της Β. Σεμερτζίδου.
7 μ.μ: Στην Πλατεία Ειρήνης, θα πραγματοποιηθεί η νυχτερινή πορεία με τα φαναράκια, των παιδικών σταθμών της Κομοτηνής με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου Κομοτηνής (τμήμα Αιγείρου) υπό τη διεύθυνση του Γ. Σεργκενλίδη.
8 μ.μ.: Στο Ίδρυμα Παπανικολάου: α) «Μουσικά τιτιβίσματα» του Μουσικού Εργαστηρίου «Νότα» του Χρήστου Χατζόπουλου, του Μειονοτικού Γυμνασίου – Λυκείου Κομοτηνής και της χορωδίας του 1ου και 2ου Δημοτικών Σχολείων Κομοτηνής  υπό τη διεύθυνση της Β. Σεμερτζίδου και β) Παιδική παράσταση με τίτλο «Ένας χαμογελαστός άνθρωπος» που είναι μία παραγωγή του Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής
Κυριακή 18 Μαρτίου
8 μ.μ.: Στη Λέσχη Κομοτηναίων, αναβιώνει για μία ακόμη χρονιά, ο χορός της «Ανθισμένης Αμυγδαλιάς» από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Κομοτηνής. Το χορό θα ανοίξει ο σύλλογος Alma Libre.


                                                                                                  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                       ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΙΒΕΡΙΑΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: