Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Έκθεση Φωτογραφίας «auTAPsy», στη Λέσχη Κομοτηναίων



 
Η κατασκευή του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP) μέσα από τα μάτια των εργαζομένων της Κοινοπραξίας Spiecapag/ΑΚΤΩΡ


Η Κοινοπραξία Spiecapag/ΑΚΤΩΡ εγκαινίασε την Έκθεση Φωτογραφίας «auTAPsy», στη Λέσχη Κομοτηναίων, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, παρουσία εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας, της εταιρείας TransAdriaticPipelineA.G. (TAP), καθώς και στελεχών και εργαζομένων της Κοινοπραξίας.


Στην Έκθεση παρουσιάζονται συνολικά 152 φωτογραφίες 63 εργαζόμενων στην κατασκευή του TAP,που αποτελούν τη δική τους προσωπική ματιά, εν είδει«αυτοψίας»,στο Έργο και στο περιβάλλον στο οποίο υλοποιείται.

Η κα ΟρσαλίαΞενικάκη, Αναπληρωτής Διευθυντής Έργου της ΚοινοπραξίαςSpiecapag/ΑΚΤΩΡ, δήλωσε σχετικά «Μέσα από αυτή την Έκθεση, στόχος μας είναι να μοιραστούμε τις μνήμες από ένα κομμάτι της ζωής μας που συνδέθηκε με την κατασκευή του Έργου του TAP. Χαρές, λύπες, αγωνίες, καθημερινότητα, μα πάνω από όλα αγώνας, μάχη, ανάλωση δυνάμεων για ένα στόχο: την υλοποίηση αυτού του Έργου που επέδρασσε χαρακτηριστικά στη ζωή των εργαζομένων σε αυτό, αλλά και στην οικονομική και κοινωνική ζωή των περιοχών στις οποίες υλοποιείται. Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς η τοπική κοινωνία να αγκαλιάσει αυτή την Έκθεση και να μοιραστεί μαζί μας τη χαρά και τις αναμνήσεις που δημιούργησε αυτό το Έργο».

Η Έκθεση Φωτογραφίας «auTAPsy» παρουσιάζεται στη Λέσχη Κομοτηναίων, μέχρι και την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, και είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά, 10.00-14.00 και 18.00-22.00.



Δεν υπάρχουν σχόλια: