Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση της Ελπίδας Σαπών με θέμα « Υγεία και αθλητισμός» με μέγα χορηγό το Πολυιατρείο SAPPEMEDICAL



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΜΓΣ Ελπίς Σαπών την προηγούμενη Τετάρτη στο Συνεδριακό Κέντρο με θέμα «Υγεία γύρω από τον αθλητισμό» .
Οι ενότητες που αναλύθηκαν παρουσιάστηκαν από τους γιατρούς του πολυιατρείου SAPPEMEDICAL και ήταν οι εξής:
Αθλητικές κακώσεις και παχυσαρκία-Χουσείν Μπεκήρ Ορθοπεδικός.
Εμβολιασμός και τι πρέπει να γνωρίζουμε- Λευθεριώτης Ευστάθιος Παθολόγος.
Ζαχαρώδης διαβήτης και οι κίνδυνοι που διατρέχουμε- Βούζης Νεκτάριος Παθολόγος
Πελματογράφημα, ανάλυση βάδισής ορθωτικά πέλματα- Κωφίδης Σάββας Ρευματολόγος

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Ελπίδας κ. Γ. Μπασδάνης, ενώ  τοο κοινό απεύθυνε ερωτήσεις και ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος τον οποίο συντόνισε ο επιστημονικός υπεύθυνος τους πολυιατρείου ορθοπεδικός κ. Χουσείν Μπεκήρ.
Το παρόν έδωσαν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μάνος Γραβιηλίδης, ο αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Τσάτσας, ο διοικητής του ΑΤ Σαπών,  η πολιτευτής της Ν.Δ κ. Βούλα Ελευθεριάδου, εκπρόσωποι του Συνδέσμου Διαιτητών, Σύλλογοι και φορείς της περιοχής.
Παρέμβαση έγινε και από τον Σύνδεσμο Εθελοντών Αιμοδοτών ΑΜΘ ο οποίος σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Σαπών έκανε ειδική αναφορά στη δωρεά του μυελού των οστών και στη σημασία της προσφοράς της αιμοδοσίας.
Στην εκδήλωση μέγας χορηγός ήταν το πολυιατρείο Σαπών SAPPEMEDICAL.






Δεν υπάρχουν σχόλια: