Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Που και πότε επιτρέπεται η συλλογή πουρναριών - Ανακοίνωση της Δασικής Υπηρεσίας Ροδόπης


.
Με Δασική Αστυνομική Ρυθμιστική Διάταξη, η Διεύθυνση Δασών Ροδόπης επιτρέπει την υλοτομία αποκλειστικά για μόνιμους κατοίκους των παρακάτω περιοχών κατά τις ημέρες και ώρες που αναφέρονται στη σχετική απόφαση και ύστερα από έγκριση του αρμόδιου δασονομείου από το οποίο χορηγείται απαραίτητο υπηρεσιακό σημείωμα.

Συγκεκριμένα η υλοτομία, συλλογή και μεταφορά πουρναριών θα ενεργείται μέχρι και την 22α Δεκεμβρίου 2017, από 8 το πρωί έως 3 το μεσημέρι τις εξής ημέρες ανά οικισμό.
Α. Μόνιμοι κάτοικοι των οικισμών Σκαλώματος, Δαρμένης, Άγρας, Νέβρων, Δροσιάς, Σκιάδας, Δοκού αποκλειστικά και μόνο κάθε Δευτέρα .
Β. Οι μόνιμοι κάτοικοι των οικισμών Κιζαρίου, Ιασίου , Ηπίου, Αγιοχωρίου, Στροφής , Νέδας αποκλειστικά και μόνο κάθε Τρίτη .
Γ. Οι μόνιμοι κάτοικοι των οικισμών Νέας Σάντας, Κινήρων , Νικτών και Πλαγιάς αποκλειστικά και μόνο κάθε Τετάρτη.
Δ. Οι μόνιμοι κάτοικοι των οικισμών Χαμηλου, Κασσιτερών, Σαπών, Εβρένου αποκλειστικά και μόνο κάθε Πέμπτη .
Ως αρμόδιο ορίζεται το Δασονομείο Σαπών.
Α. Οι μόνιμοι κάτοικοι των οικισμών Βέννας, Σαλμώνης, Στρύμης, Διώνης, Παλιάς Κρωβύλης, Κρωβύλης, Ασκητών και Πετρωτών αποκλειστικά και μόνο κάθε Δευτέρα και Τετάρτη.
Β. Οι μόνιμοι κάτοικοι των οικισμών Μαρώνειας, Προκυνητών, Ξυλαγανής, Εργάνης Νέας Πέτρας , Πελαγίας και Μιράνων, αποκλειστικά και μόνο κάθε Τρίτη και Πέμπτη.
Ως αρμόδιο Δασονομείο Ορίζεται το Δασονομείο Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: