Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Η Τράπεζα Πειραιώς είναι η πρώτη τράπεζα στη Νότια Ευρώπη που εισάγει το MobileQuickPass για τους κατόχους καρτών UnionPay

Η Τράπεζα Πειραιώς, σε συνεργασία με την UnionPayInternational -τον κινεζικό οργανισμόπληρωμών με περισσότερες από 6,1 δισεκατομμύρια πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες παγκοσμίως- εισάγει για πρώτη φορά στην αγορά της Νότιας Ευρώπης, το QuickPass.


Η Τράπεζα Πειραιώς θα ολοκληρώσει την αναβάθμιση τωντερματικών POSσε περισσότερες από 50.000 επιχειρήσεις στην Ελλάδαμέχρι τα τέλη του 2017, ώστε να δέχονται ανέπαφες πληρωμές QuickPass με κάρτες UnionPay και κινητά τηλέφωνα.Τα τερματικάPOS θα υποστηρίζουν πληρωμές κάτω των 25 ευρώ χωρίς την ανάγκη χρήσηςPINήυπογραφής, παρέχοντας στους πελάτες γρήγορη, εύκολη και ασφαλή χρήση. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε πολυκαταστήματα, καταστήματα αφορολόγητων ειδών αεροδρομίωνκαθώς και εστιατόρια και τουριστικά σημείαστην Αθήνα, τη Σαντορίνη και άλλους δημοφιλείς προορισμούς.

Η Τράπεζα Πειραιώς βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ψηφιακής καινοτομίας στη λιανική τραπεζική. Με την εισαγωγή των απευθείας πτήσεων από το Πεκίνο στην Αθήνα, η Τράπεζα αναγνώρισε την ανάγκη να έχουν οι Κινέζοι επισκέπτες στην Ελλάδα, πρόσβαση σε γρήγορους και εύκολους τρόπους πληρωμής σε δημοφιλή σημεία στην πρωτεύουσα και τα νησιά. Σύμφωνα με το ελληνο-κινεζικό οικονομικό συμβούλιο, η σταδιακή αύξηση του αριθμού των πτήσεων από την Κίνα θα επιτρέψει σε έως και 1,5 εκατομμύρια Κινέζουςετησίως να επισκεφθούν την Ελλάδα, μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία με την UnionPay, ο ΒοηθόςΓενικός Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς, Ιωάννης Γραμματικός, δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για την εισαγωγή της πρωτοποριακής εμπειρίας στην Ελλάδα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την UnionPay για να προσφέρουμε,για πρώτη φορά, ανέπαφες συναλλαγές για τους πελάτες QuickPass στη Νότια Ευρώπη

Δεν υπάρχουν σχόλια: