Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΔΥΟ ΕΒΡΙΤΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΟΥΣΣτις 2 Οκτωβρίου 2017 ολοκληρώθηκε το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας (Ο.Α.Ε.). Ο κ. Κεβρεκίδης Κωνσταντίνος, μέλος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου και Πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Έβρου εκλέχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη θητεία Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας και Αντιπρόσωπος στη ΓΣΕΒΕΕ.

Επίσης ο κ. Αλεξούδης Πολυχρόνης, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου, εκλέχθηκε Σύμβουλος στο Δ. Σ. της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας
Τόσο ο Πρόεδρος όσο και τα υπόλοιπα μέλη της Ομοσπονδίας μας συγχαίρουν και τους δύο για την εκλογή τους. Εύχονται η θητεία τους να είναι γόνιμη και παραγωγική και οι προσπάθειές τους να είναι ουσιαστικές και να φέρουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
Είναι πολύ θετικό που στελέχη μας εκλέγονται στα δευτεροβάθμια κλαδικά πανελλήνια όργανα και μεταφέρουν τα προβλήματα και τις προτάσεις της περιοχής μας στο κέντρο και αντίστροφα.
Καλή τους επιτυχία
ΤΟ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: