Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Συμμετοχή επαγγελματικών φορέων της Ροδόπης στην ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ στις Βρυξέλλες




Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης, μέσω του Προέδρου κ. Βαφειάδη Ανέστη και του Γενικού Γραμματέα, κ. Δεμίρη Αθανάσιου και ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής μέσω της Προέδρου κ. Κωνσταντινίδου Κικής, συμμετείχαν στην ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ στις Βρυξέλλες
και στο πλαίσιο αυτό συναντήθηκαν με τον Επίτροπο κ Αβραμόπουλο και τον επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κύριο Παπαδημούλη,  Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στους οποίους επέδωσαν έκθεση με τις σκέψεις και τις απόψεις των φορέων που εκπροσωπούν, σχετικά με την ανάπτυξη της περιοχής μας, ώστε να καταστεί και πάλι πρωταγωνιστής και κέντρο της νοτιανατολικής Ευρώπης, όπως της αρμόζει. Η αποστολή έτυχε θερμής υποδοχής και εξεδηλώθη αμέριστη συμπαράσταση στα προβλήματα που βιώνει ο τόπος μας.
Οι κκ Αβραμόπουλος και Παπαδημούλης προσκλήθηκαν να επισκεφτούν την περιοχή μας, ενώ ανταποκρίθηκαν άμεσα με τις προτάσεις τους στο πώς μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα της ανάπτυξης ως φορείς, ως περιοχή και ως κοινωνία της Ροδόπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: