Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Συνελήφθη απο το Τ.Σ.Φ. Σαπών 34χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (4-10-2017) το πρωί, στο νομό Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

Αναλυτικότερα, στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 34χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς. 
Πλησίον του οικισμού Κουτσού Ξάνθης, το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο δράστης μαζί με τους μη νόμιμους μετανάστες τράπηκαν πεζή σε φυγή.

Άμεσα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στην περιοχή, εντοπίζοντας σε κοντινή απόσταση από το όχημα τους πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες, ενώ στη συνέχεια κατάφεραν να εντοπίσουν σε παρακείμενους αγρούς και τον 34χρονο, τον οποίο και συνέλαβαν.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 34χρονου περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης, καθόσον αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 530 ευρώ και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.  

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: