Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Υπάρχει ετοιμότητα για τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν μετά την λειτουργία των διοδίων;




Στις αρχές Νοεμβρίου, όπως όλα δείχνουν θα τεθούν σε λειτουργία τα διόδια της Μέστης, όσο και να μη το θέλουμε όσο και να μην το πιστεύουμε.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι οι εργασίες κατασκευής του σταθμού θα ολοκληρωθούν πλήρως στα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ περίπου άλλον ένα μήνα θα χρειαστεί η «Εγνατία Οδός», για την εγκατάσταση των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Έτσι το αργότερο τον Δεκέμβριο του 2017 θα λειτουργούν διόδια εντός του Δήμου Μαρωνείας - Σαπών, έστω και αν αυτά ονομάζονται διόδια της Μέστης.
Το ερώτημα που ανακύπτει τώρα είναι το κατά πόσο έτοιμη είναι η περιοχή μας να αντιμετωπίσει τα νέα δεδομένα που θα δημιουργηθούν.
Κατά πόσο μπορεί να αποτραπεί η έλευση μεγάλων φορτηγών από την Εθνική Οδό και τους παράδρομους.
Κατά πόσο έχει βελτιωθεί η θα βελτιωθεί το οδόστρωμα της Εθνικής Οδού Μέστης-Σαπών-Κομοτηνής για να διεξάγεται άνετα και ακίνδυνα η κυκλοφορία των οχημάτων, που λογικά θα είναι περισσότερα.
Κατά πόσο έχουν συντηρηθεί και διευθετηθεί οι διαβάσεις , οι διασταυρώσεις οι διαγραμμίσεις,  και ο φωτισμός για τη διευκόλυνση των διερχομένων.
Κατά πόσο προβλέφτηκαν πάρκινγκ, διανοίξεις, παρακάμψεις και για να έλξουν τους περαστικούς και να ωφεληθεί η περιοχή.
Γενικά κατά πόσο η περιοχή είναι έτοιμη για να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις που θα προκύψουν γι’αυτή  μετά την λειτουργία του σταθμού διοδίων Μέστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: