Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Ενημερωτική συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης με τους Αγροκτηνοτρόφους





    Πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης,  ενημερωτική συνάντηση των Προεδρείων των Αγροτοκτηνοτροφικών συνεταιρισμών και συλλόγων με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Νίκο Τσαλικίδη, στην οποία παραβρέθηκαν επίσης υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, εκπρόσωποι της Europe Direct και της Αναπτυξιακής Ροδόπης.

  
        Στην διάρκειά της συνάντησης, οι αγρότες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με το “ΠΑΑ 2014 – 2020” καθώς και για μία σειρά προγραμμάτων που «τρέχουν» αυτήν την περίοδο. Επιπλέον, συζητήθηκαν απορίες και προβληματισμοί ενώ απαντήθηκαν από τους αρμόδιους οι ερωτήσεις που τέθηκαν από την πλευρά των Αγροτών, σχετικά με τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν από εδώ και στο εξής.

     Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, μιλώντας για την συνάντηση με τους Αγρότες επισήμανε τα εξής: “Ο στόχος που έχουμε θέσει σαν ΠΕ Ροδόπης για την επόμενη μέρα είναι η οργάνωση, η συνεργασία και η καινοτομία, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην προβολή, την προώθηση και την προστασία των τοπικών προϊόντων. Από αυτό μπορούμε να καταλάβουμε πως  είναι υπόθεση όλων  η συμμετοχή και η συνεργασία των εμπλεκομένων στη διαδικασία παραγωγής και διάθεσής τους. Για την Περιφέρεια, ο Αγροτικός κλάδος αποτελεί ένα από τα βασικά κομμάτια του ενδιαφέροντος μας και πρέπει να ξέρουν οι Αγρότες πως  οι αρμόδιες υπηρεσίες της είναι στην διάθεσή τους, ανά πάσα στιγμή, για να τους βοηθήσουν να επιτύχουν τους στόχους τους μέσα σε κλίμα συνεργασίας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: