Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

«Μαζική ανταπόκριση των συλλόγων στο κάλεσμα της ΠΕ Ροδόπης»

  
   Δυναμική και άκρως μαζική ήταν η ανταπόκριση των Εκπροσώπων των Συλλόγων της Ροδόπης στο κάλεσμα του Αντιπεριφερειάρχη κ. Τσαλικίδη στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου στην Αίθουσα “Γιώργος Παυλίδης” στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

      Σκοπός της συνάντησης ήταν η κατάθεση προτάσεων για την συνδιοργάνωση δράσεων μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας και των Συλλόγων της Ροδόπης ενώ επιπλέον συζητήθηκε η πρόθεση καθιέρωσης «Εβδομάδας Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας».

     Η αίθουσα ήταν κατάμεστη, φανερώνοντας την έντονη επιθυμία όλων για δημιουργία κοινών δράσεων με απώτερο σκοπό να εξελιχθεί η Ροδόπη κέντρο ενδιαφέροντος σε όλα τα επίπεδα.

      Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, μιλώντας στο ξεκίνημα της εκδήλωσης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πραγματοποιήθηκε η συνάντηση και εν συνεχεία ζήτησε από όλους τους παρευρισκομένους να καταθέσουν ιδέες και απόψεις σχετικά με την διεξαγωγή δράσεων και εκδηλώσεων. Οι απόψεις που ακούστηκαν καταγράφηκαν και θα επεξεργαστούν. Μεταξύ άλλων ο κ. Τσαλικίδης επισήμανε πως “Αρχικό μας μέλημα είναι η επικαιροποίηση των στοιχείων όλων των συλλόγων και κατ επέκταση η γνωριμία μας με αυτούς. Στόχος μας είναι η καλή οργάνωση και η κατάθεση ρεαλιστικών ιδεών και εν συνεχεία η άριστη υλοιποίηση τους με σωστή ενημέρωση, επικοινωνία και κινητοποίηση για ικανοποιητική συμμετοχή από τον κόσμο. Επιπλέον, επιθυμούμε την συνδιοργάνωση δράσεων για το έτος 2018 με στόχο την δημιουργία ενός ελκυστικού προγράμματος που θα κινείται γύρω από διάφορους άξονες. Ένα πιο οργανωμένο ετήσιο πρόγραμμα δράσης θα φέρει σίγουρα καλύτερα αποτελέσματα. Για τον λόγο αυτό απαιτείται συνεργασία από όλες τις πλευρές για να μπορέσουμε να έχουμε καλύτερα αποτέλεσμα για το καλό της Ροδόπης”.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης υπενθύμισε στους Συλλόγους πως μπορούν να καταθέσουν προτάσεις για την συνδιοργάνωση Δράσεων με την Π.Ε. Ροδόπης μέχρι τα τέλη του Σεπτεμβρίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης
                                                                                                                    Νικόλαος  Τσαλικίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: