Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Με την «Ελπίδα» συντηρείται το γήπεδο



Η κατάσταση στο στάδιο της πόλης μας έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι υπεύθυνοι του δήμου μας εθελοτυφλούν πιστεύοντας και λέγοντας πως έχουμε το καλλίτερο γήπεδο του νομού
Οι υποδομές του γηπέδου πρέπει να συντηρηθούν άμεσα καθώς σε λιγότερο από δύο μήνες ξεκινούν τα τοπικά πρωταθλήματα αλλά και οι ακαδημίες ποδοσφαίρου, στίβου, μπάσκετ κτλ.

Την σπουδαιότητα και αναγκαιότητα της συντήρησης τουλάχιστον του χλοοτάπητα του γηπέδου μπορεί να μην την αντιλαμβάνεται ο δήμος Σαπών, την αντιλαμβάνονται όμως οι γονείς των 200 και πλέον παιδιών που αθλούνται στης ακαδημίες της Ελπίδας Σαπών αλλά και πολλοί πολίτες της πόλης που αθλούνται και γυμνάζονται καθημερινά στο γήπεδο.
Από την άλλη οι ιθύνοντες της Ελπίδας Σαπών αφού δεν βρήκαν ανταπόκριση από τον δήμο παρά τις οχλήσεις και παρακλήσεις για βοήθεια πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και με την βοήθεια αρκετών πολιτών και φίλων της ομάδας ξεκίνησαν έργα συντηρήσεως και αποκατάστασης του χλοοτάπητα ο οποίος όπως μας δηλώνουν οι υπεύθυνοι της ομάδας ήταν εστία τραυματισμών για όλους τους αθλούμενους σε αυτόν.
Όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία οι εργασίες συντήρησης συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο μας ο αγωνιστικός χώρος στο δημοτικό στάδιο Σαπών «Η Καλλιπάτειρα» βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση. Σε παραπλήσιο μοτίβο βρίσκονται και οι κτιριακές εγκαταστάσεις με αποκορύφωμα το παλιό κλειστό γυμναστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: