Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΜΕΤ ΙΛΧΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΗΣ



 
Παραχώρηση παροπλισμένου ασθενοφόρου στο Πολυδύναμο Ιατρείο Οργάνης
Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Οργάνης του δήμου Αρριανών για την παραχώρηση ενός μόνιμου ασθενοφόρου στον ορεινό οικισμό, που αποτέλεσε αντικείμενο κοινοβουλευτικής ερώτησης του βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, φαίνεται ότι βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης όπως προκύπτει από απάντηση του υπουργείου Υγείας, την οποία και σας επισυνάπτουμε.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Ξανθό, «η διοίκηση της 4ης ΥΠΕ έχει ολοκληρώσει την διαδικασία έγκρισης που αφορά στην παραχώρηση παροπλισμένου ασθενοφόρου μάρκας FIATμε αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΥ 7200 στο Πολυδύναμο Ιατρείο Οργάνης, έχοντας εκδώσει την σχετική απόφαση για δωρεάν παραχώρηση».
Θυμίζουμε, ότι το θέμα πριν το ανακινήσει ο κ. Ιλχάν Αχμέτ με την κοινοβουλευτική του ερώτηση, είχε απασχολήσει με την μορφή αιτήματος του δήμου Αρριανών το δ.σ. του Νοσοκομείου Κομοτηνής και εκκρεμούσε για πολλούς μήνες ενώπιον της 4ης ΔΥΠΕ.
Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την παραπάνω εξέλιξη και επαφίεται πλέον στην διοίκηση του Νοσοκομείου Κομοτηνής και τον Δήμο Αρριανών να συνεργαστούν μεταξύ τους προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραχώρηση με λειτουργικό τρόπο του συγκεκριμένου ασθενοφόρου στο Πολυδύναμο Ιατρείο της Οργάνης.                 

Δεν υπάρχουν σχόλια: