Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Αλλαγή διοίκησης στη 388 ΠΑΠ ΣαπώνΤελετή παράδοσης και παραλαβής πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στη 388 ΠΑΠ στις Σάπες .
Με τις ευλογίες του Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριου και των ιερέων π. Τριαντάφυλλου κα π. Αρχοντή και παρουσία του ταξιάρχου Αναστασίου Αλεξιάδη, ο απερχόμενος διοικητής αντισυνταγματάρχης κ. Κωνσταντίνος Μπαμπαλιούτας παρέδωσε στο νέο διοικητή, ταγματάρχη Φώτιο Καρανάσιο.
Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα αφού  η λύπη συνδυάζονταν με τη χαρά.
Λύπη για την αποχώρηση ενός άξιου διοικητή που έδωσε νέα πνοή στη μονάδα, συνδέθηκε με τον τόπο, ζούσε στις Σάπες και συμμετείχε ενεργά στην καθημερινή και κοινωνική ζωή.
Χαρά γιατί ο Κώστας Μπαμπαλιούτας, ένας ικανός αξιωματικός, φεύγει για να τοποθετηθεί σε μια νευραλγική θέση του κέντρου και παράλληλα επειδή τον διαδέχεται ένας επίσης ικανός και καταρτισμένος αξιωματικός με πολύ μεράκι, γνώσεις και διάθεση για δουλειά.
Πολύ συγκινητικά αλλά συνάμα παρενετικά ήταν και τα λόγια του ταξιάρχου κ. Αλεξιάδη ο οποίος εκτός των άλλων έθεσε εκ νέου τους κανόνες, τις αρχές και τους στόχους του σχηματισμού στον οποίο ανήκει η 388 ΠΑΠ


Δεν υπάρχουν σχόλια: