Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ                         
 
            Ο Δήμος Κομοτηνής ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Ροδόπης καθώς και οι εταίροι Δήμοι Αρριανών, Ιάσμου και Μαρωνείας-Σαπών ανακοινώνουν ότι την Τρίτη 27/6/2017 ώρα 10:30 – 14:30 (λόγω παραλαβής κοτόπουλου), την Τετάρτη 28/6/2017 και Πέμπτη 29/6/2017 ώρα 08:30 - 14:00 θα διανείμουν κοτόπουλο, φέτα, είδη παντοπωλείου  και βασικής υλικής συνδρομής στους νέους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD). Νέοι ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του ΚΕΑ που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.
            Τόποι διανομής είναι:
Ÿ για τον Δήμο Κομοτηνή - το Πολυλειτουργικό Κέντρο (Γ. Μαρασλή 1),
Ÿ για τον Δήμο Αρριανών - για τους οικισμούς της Δ.Ε. Φιλλύρας στο Δημοτικό κατάστημα Φιλλύρας, για τους οικισμούς της Δ.Ε. Αρριανών στο δημοτικό κατάστημα Αρριανών, για τους οικισμούς της Δ.Ε. Κέχρου στο Δημοτικό κατάστημα Κέχρου, και για τους οικισμούς της Δ.Ε. Οργάνης αντίστοιχα στο Δημοτικό κατάστημα Οργάνης,
 Ÿ για τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών - για τη Δ.Ε. Σαπών ο χώρος του αμαξοστασίου (πρώην ΔΕΑΣ) στις Σάπες, για τη Δ.Ε. Ξυλαγανής ο χώρος του αμαξοστασίου (απέναντι από το στρατόπεδο) στην Ξυλαγανή.


                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια: