Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Ελευθεριάδου Βουλα: «Η Ροδόπη από μια περιοχή με ειδικές ανάγκες θα μετατραπεί σε μια περιοχή με μεγάλες προοπτικές



Τα κεντρικά γραφεία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε η πολιτευτής της Ν.Δ.  Βούλα Ελευθεριάδου κατά την τριήμερη μετάβαση της στην Αθήνα.

Είχε την ευκαιρία να έχει μια σειρά επαφών τόσο με κομματικά όσο και με πολιτικά στελέχη ,ενώ μια από τις προτεραιότητες της  ήταν  οι κατ ιδίαν  συναντήσεις με κοινοβουλευτικούς τομεάρχες του κόμματος όπου ανέλυσε κατά περίπτωση τα θέματα που αντιμετωπίζει ο νομός προτείνοντας παράλληλα άμεσες και εφικτές λύσεις για την οικονομική του ανάπτυξη. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από την κ Ελευθεριάδου στον τομέα της  υγείας –και λόγω επαγγέλματος- συζητώντας επί μακρόν με τον αρμόδιο τομεάρχη  κ Οικονόμου τα χρόνια προβλήματα των δομών υγείας του νομού Ροδόπης καταθέτοντας παράλληλα τις θέσεις της για καίρια ζητήματα υγείας που ταλανίζουν το νομό.
Ακολούθησε σειρά επαφών που είχαν σαν επίκεντρο την ασφάλεια της περιοχής..
Ο κύκλος των επαφών της κ Ελευθεριάδου έκλεισε με τη συνάντηση της με τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Καρδίτσας κ Κώστα Τσιάρα με τον οποίο συζητήθηκε το σύνολο των προτάσεων για το πώς η Ροδόπη από μια περιοχή με ειδικές ανάγκες θα μετατραπεί σε μια περιοχή με μεγάλες προοπτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: