Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Δυναμική παρουσία του Θράκα Ιππέα σε Κρήτη, Αθήνα, Καστοριά και Κωνσταντινούπολη το Σαββατοκύριακο 6/7 Μαΐου.Ακόμη ένα γεμάτο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο πέρασε και ο Θράκας ήταν παρών σε διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα αλλά και στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στη Κρήτη, Αθήνα Καστοριά και Κωνσταντινούπολη.

Στην Κρήτη ο Θράκας Ιππέας εκπροσωπήθηκε από τον Φραγκούλη Ευάγγελο, ο οποίος διακρίθηκε στην 10η θέση. Στην Καστοριά ο Φίλιογλου Λευτέρης τερμάτισε 8ος στην κατηγορία ανδρών, ενώ σε έναν απαιτητικό διεθνή αγώνα στη Κωνσταντινούπολη, συμμετείχε ο Κομοτηναίος Χαρούν Μολλά, ο οποίος τερμάτισε στην 12η θέση.
Δυναμική ήταν και η παρουσία του Θράκα Ιππέα το διήμερο στο Athens Criterium με τους Justin Rice και Matthew Miller να διακρίνονται στην 2η και 3η θέση ενώ εκπληκτική ήταν και η συμμετοχή του Τερζή Δημήτρη, ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση. Την δεύτερη μέρα και παρά την άτυχη πτώση 3 αθλητών μας, οι Θράκες μπήκαν στην 1η δεκάδα με τον Miller Matthew να τερματίζει 8ος, και τον Τερζή Δημήτρη να ακολουθεί στην 16η θέση της Γενικής κατάταξης.Μετά τιμής
Γκογκότσης Κυριάκος
Πρόεδρος του Π.Σ.Κ ΘΡΑΚΑ ΙΠΠΕΑ                             

Δεν υπάρχουν σχόλια: