Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΓΕΛ ΚΑΙ ΕΠΑΛ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΟλοκληρώθηκε το 4ο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα αντιπτέρισης (BADMINTON) στη Λιβαδειά  την Δευτέρα 3-4-2017 , με παρουσία στο βάθρο και μαθητή από την πόλη μας !! Ο Κυριάκος Αποστόλου, αθλητής του "Α.Σ. ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ" και μαθητής της Β' λυκείου του 2ου Γ.Ε.Λ. , κατάφερε να ανεβεί στη προνομιούχο 2η θέση στο απλό αγοριών !!
Η επιτυχία αυτή μεταφράζεται σε πριμοδότηση 8% από την πολιτεία για τις πανελλαδικές εξετάσεις!!!

Στην αποστολή συμμετείχαν και οι Κώστας Τζεβελεκίδης 3ο Γ.Ε.Λ. Κομοτηνής ο οποίος έφτασε στους 16 του απλού αγοριών και η πρωτοεμφανιζόμενη σε τέτοια διοργάνωση Παναγιώτα Μπόσκου από το 3ο Γ.Ε.Λ. Ξάνθης, αθλήτρια του Γ.Α.Σ. ΑΡΙΩΝ που έφτασε στους 16 αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον !
Ευχαριστώ πολύ τον Κώστα Πατερόπουλο για τη συνεργασία στην οργάνωση της αποστολής (μετακίνηση και διαμονή) , τα γραφεία φυσικής αγωγής Ροδόπης και Ξάνθης για την βοήθεια και τέλος τον Θανάση Ορκόπουλο και την Ε.Ο.Φ.Σ.Α. που σε δύσκολες εποχές δημιουργούν ευκαιρίες για τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάτμιντον!
Τηλ. Επικοινωνίας Ιοδάνου Χαράλαμπος  6973234131
e-mail. pakat_@hotmail.com
Ομοσπονδιακός προπονητής ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ Θράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: