Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Υποβαθμίζεται σε επικίνδυνο βαθμό το Ταχυδρομικό Γραφείο Σαπών



Αβέβαιο διαγράφεται το μέλλον του ταχυδρομικού Γραφείου Σαπών όπως προκύπτει από τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα σε αυτό.
Αυτή την περίοδο από τους δέκα υπαλλήλους που υπηρετούσαν παλαιότερα στο γραφείο έχουν μείνει μόνο πέντε ένας εκ των οποίων είναι στη θυρίδα και ένας θα αποχωρήσει πολύ σύντομα λόγω συνταξιοδότησης.

Παράλληλα καμία πρόσληψη μόνιμου προσωπικού δεν έχει γίνει, ενώ το τελευταίο διάστημα δεν έχει τοποθετηθεί ούτε κάποιος εποχιακός υπάλληλος.
Αξιοσημείωτο είναι ακόμη ότι στην 70χρονη ιστορία του γραφείου για πρώτη φορά δεν υπάρχει αστικός διανομέας στην πόλη των Σαπών.
Παράλληλα πιο ανησυχητικό κάνουν το τοπίο για το μέλλον του ταχυδρομείου στις Σάπες, οι φήμες για λειτουργία ταχυδρομικών πρακτορείων, από ιδιώτες, στην ευρύτερη περιοχή, κάτι που θα αποδυναμώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόλο του.
Τα δεδομένα αυτά όχι μόνο έχουν ανησυχήσει, αλλά έχουν θορυβήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, τους κατοίκους των Σαπών, της επαρχίας και της ευρύτερης περιοχής που εξυπηρετούνται από το ταχυδρομείο, αφού εκτός των άλλων είναι η μοναδική υπηρεσία που φτάνει στο χωριό τους και που μπαίνει μέσα στο σπίτι τους.
Οι πολίτες της περιοχής απευθύνουν έκκληση και ζητούν την άμεση παρέμβαση κάθε αρμόδιου για την αναβάθμιση του ταχυδρομικού γραφείου Σαπών, την ενίσχυσή του σε προσωπικό και την ανάδειξή του πάλι σε μια υπηρεσία με αξιόλογες προοπτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: