Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη είχε ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού ΤύπουΣυνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη είχε ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου κ. Αντώνης Μουντάκης στα πλαίσια των επαφών της Ε.Ι.Ε.Τ. με τους Περιφερειάρχες όλης της χώρας (είχε προηγηθεί η συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό).


Πάγιο αίτημα της Ε.Ι.Ε.Τ. είναι να κατανέμονται με ισοκατανομή τα κονδύλια διαφημιστικής προβολής των Περιφερειών στις εφημερίδες, καθώς -όπως είχε διαπιστωθεί- μέχρι σήμερα οι εβδομαδιαίες εφημερίδες σε πολλές περιπτώσεις δεν περιλαμβάνονταν στα διαφημιστικά προγράμματα αν και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις.

Τόσο ο κ. Αρναουτάκης όσο και ο κ. Αγοραστός διαβεβαίωσαν τον Πρόεδρο της Ε.Ι.Ε.Τ. ότι θα δώσουν εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες που διαχειρίζονται τα διαφημιστικά προγράμματα να τηρούν τους κανόνες της ποσόστωσης και της ισοκατανομής, ενώ συζητήθηκαν κι άλλα θέματα όπως η συνεργασία των Περιφερειών με την Ε.Ι.Ε.Τ. για τη διοργάνωση ημερίδων και συνεδρίων.

Ανάλογες συναντήσεις θα γίνουν από εκπροσώπους της Ε.Ι.Ε.Τ. και με άλλους Περιφερειάρχες της χώρας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: