Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Παγκόσμια διάκριση για τον μαθητή του Δημοτικού σχολείου Σαπών Τσορμπατζόγλου Ραφαήλ,Παγκόσμια διάκριση στη ζωγραφική για τον ταλαντούχο μαθητή του Δημοτικού σχολείου Σαπών Τσορμπατζόγλου Ραφαήλ, της Α΄ τάξης.
Πήρε ένα εκ των Χρυσών Βραβείων (Golden Certificate) στην κατηγορία 6-10 ετών του Παγκόσμιου Διαγωνισμού  Season 1 of Picasso Art Contest 2017 ο οποίος διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε από το Picasso Art Contest το διάστημα 23 Ιανουαρίου έως 17 Φεβρουαρίου 2017, με ελεύθερο θέμα. Το ίδρυμα Picasso Art Contest, διοργανώνει κάθε χρόνο διαγωνισμούς ζωγραφικής, δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες  παιδιά από όλο τον κόσμο να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες τους και να προβάλουν το ταλέντο τους.

 Στον διαγωνισμό μπορούσαν να στείλουν ένα έργο τέχνης παιδιά ηλικίας 6-19 ετών. Οι κατηγορίες ήταν: 6-10 ετών, 11-14 ετών και 15-19 ετών ενώ τα βραβευθέντα έργα με βάση τη βαθμολογία που έλαβαν από την κριτική επιτροπή κατέκτησαν ένα εκ των τριών βραβείων τα οποία ήταν: Star Artist, Golden + Artist, Golden Artist. 
 Οι συμμετοχές ήταν περισσότερες από 1000, από 40+ χώρες. Όλα τα έργα εξετάστηκαν από κριτική επιτροπή, η οποία επέλεξε τα καλύτερα για κάθε κατηγορία και ηλικιακή ομάδα. Τα βραβευθέντα έργα προέρχονταν κυρίως από τις εξής χώρες: Ινδία, Κίνα, Ουκρανία, Αραβικά Εμιράτα, Μαλαισία, Πακιστάν, Ινδονησία, Βουλγαρία, Φιλιππίνες, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Κορέα, Ρουμανία, Μπαγκλαντές, Αιθιοπία, Χονγκ Κονγκ, Σρι Λάνκα και έχουν ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα www.picassoartcontest.com.  Συγχαρητήρια Ραφαήλ..!!!!
ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΠΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: