Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Πετυχημένη θητεία στο ΔΣ Μαρωνείας - ΣαπώνΟλοκλήρωσε τη θητεία του ο μέχρι πριν λίγες ημέρες πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μαρωνείας Σαπών κ. Ματθαίος Μπαξεβάνης.
Ομολογουμένως και όπως εκφράστηκε απ’όλες τις πτέρυγες του Δ.Σ επρόκειτο για μια πετυχημένη θητεία.
Πετυχημένη θητεία επειδή ο κ. Μπαξεβάνης στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και του θεσμού αφού λειτούργησε ως πρόεδρος όλου του σώματος και όχι μόνο της πλειοψηφούσας παράταξης.

Ήπιος, σοβαρός, χαμηλών τόνων, κατόρθωσε οι συνεδριάσεις να ξεκινούν στην ώρα τους και να τηρείται σε αυτές ο κανονισμός καταγράμμα.
Δεν ήταν λίγες οι φορές που με προσωπικές του παρεμβάσεις δόθηκαν λύσεις σε πολλά θέματα αφού απολάμβανε της εμπιστοσύνης όλων των παρατάξεων.
Καθιέρωσε επίσης και τήρησε με θρησκευτική ευλάβεια τον θεσμό των εισηγήσεων, για κάθε θέμα, κάτι που απέδωσε σε χρόνο αλλά και σε αποτελέσματα για κάθε συνεδρίαση.
Ευχόμαστε και στη νέα πρόεδρο του Δ.Σ κ. Φωτεινή Τσακιράκη, αφού πρώτα τη συγχαρούμε για την εκλογή της, να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο αμερόληπτα και αντικειμενικά, το έργο του προκατόχου της και να λειτουργήσει με γνώμονα την περαιτέρω αναβάθμιση του θεσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: