Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Επίσκεψη της Βουλας Ελευθεριάδου στην Ποτοποιία Οινοποία ΘράκηςΠαράδειγμα προς μίμηση υγιούς  επιχειρηματικότητας η  Ποτοποιία Οινοποιία Θράκης τόνισε η Βούλα Ελευθεριάδου κατά την επίσκεψη της στο εργοστάσιο της εταιρίας στην Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής.
Ο διευθυντής κ Κουδουμάκης  ο οποίος υποδέχθηκε την κ Ελευθεριάδου , υπογράμμισε εκ μέρους του  πως η εταιρία είναι από τις μεγαλύτερες και τις υγιέστερες του είδους που λειτουργούν στην χώρα μας και με μεγάλο όγκο εξαγωγών.

Κατά την διάρκεια της ξενάγησης , που ακολούθησε στους χώρους παραγωγής , ο κ Κουδουμάκης περιέγραψε στην κ Ελευθεριάδου τον τρόπο και όλη την διαδικασία της γραμμής παραγωγής των προϊόντων, τα οποία καλύπτουν μια ευρεία  γκάμα οινοπνευματωδών ποτών, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως τα δυο πολύ μεγάλα προβλήματα του κλάδου είναι η παράνομη εισαγωγή  ποτών αλλά και η ανεξέλεγκτη διακίνηση τσίπουρου  από ιδιώτες των οποίων η πραγματική παραγωγή είναι κατά πολύ υποπολλαπλάσια της πωληθέντος ποσότητας.
Επίσης έγινε εκτενή αναφορά στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής της Ροδόπης και τους τρόπους που αυτή από δω και πέρα μπορεί να αναπτυχτεί.
Δεν είναι πολλές οι φορές που τα πολιτικά πρόσωπα μας επισκέπτονται και συζητούν μαζί μας ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ Κουδουμάκης ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει
και την ιδιαίτερη προσοχή που δείχνει η εταιρία  στους ανθρώπους της- εργαζομένους, μια που οι ανθρώπινες σχέσεις  είναι ίσως ο καθοριστικότερος παράγοντας για την επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: