Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπητές φίλες
Το Δ.Σ. της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Κομοτηνής,
Σας εύχεται «ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ» «ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ» και σας ενημερώνει και σας καλεί με τις φίλες σας:
1ον Στις 19 Φεβρουαρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 8 μ.μ. σε Αποκριάτικο γλέντι που θα γίνει στη χορευτική ταβέρνα «ΣΠΗΛΙΑ» στην οδό Κοσμίου, με φαγητό-ποτό-ζωντανή μουσική-χορό. Τιμή κατά άτομο 15 ευρώ. Μπορείτε να έρθετε και μεταμφιεσμένες.
2ον Στις 10 Μαρτίου ημέρα Παρασκευή, να παρακολουθήσουμε μαζί τους χαιρετισμούς στο Μοναστήρι της Μάκρης (Παναγία Έβρου). Μετά το τέλος θα ακολουθήσει σε ταβέρνα της Μάκρης ουζάκι. Η κάθε μία θα πληρώσει την προσωπική της παραγγελία. Η αναχώρηση θα γίνει στις 4 μ.μ. από το πρακτορείο ΒΕΡΓΙΔΗ. Για τη συμμετοχή σας τηλεφωνήστε στο 2531024188  για να κρατήσετε θέσεις για εσάς και τις φίλες σας, μέχρι και 9 Μαρτίου. Τιμή συμμετοχής 6 Ευρώ.
3ον Στις 24-25-26 Μαρτίου (Παρασκευή - Σάββατο και Κυριακή) θα γίνει εκδρομή τριήμερη στα Μετέωρα  – Τρίκαλα - Λίμνη Πλαστήρα. Στα Μετέωρα θα παρακολουθήσουμε τους Δ΄ χαιρετισμούς. Τιμή κατά άτομο 110 ευρώ. Περιλαμβάνει μετάβαση και επιστροφή με πούλμαν και Ξενοδοχείο με πρωινό. Για τη συμμετοχή σας τηλεφωνήστε στο πρακτορείο ΒΕΡΓΙΔΗ  τηλ. 2531024188 μέχρι και 15/3/2017 και με προκαταβολή 30 ευρώ. Μπορείτε να έρθετε και με τους συζύγους σας.
Για το Δ.Σ. Μετά τιμής
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                        Μπραντζουκάκη Σμαρώ                                 Κούτρα Ευγενία

Δεν υπάρχουν σχόλια: