Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΡΙΑΝΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΜΘ- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΠΕ ΡΟΔΟΠΗΣ Το νέο Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Μέτιο Χρήστο επισκέφθηκε στο γραφείο του στην Κομοτηνή ο Δήμαρχος Αρριανών Αμέτ Ριτβάν την Τρίτη 17 Ιανουαρίου με τους Αντιδημάρχους Μολλά Αλή Μεμέτ  Ισμαήλ, Κασάπ Αχμέτ και Χουσεϊν Ιρφάν  για να του δώσει ευχές με την ευκαιρία ανάληψης των νέων του καθηκόντων.
Κατά τη συνάντησή τους η συζήτηση επικεντρώθηκε στα τρέχοντα θέματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος αλλά και σε αυτά που αποτελούν προτεραιότητα του Δημάρχου στο πλαίσιο της καθημερινότητας του αναπτυξιακού προγραμματισμού. Ειδικότερα η υποβολή των προτάσεων του Δήμου στο ΕΣΠΑ 2014-2020 και η απορρόφηση κονδυλίων για αναπτυξιακούς σκοπούς κυριάρχησε στη συζήτηση από τη πλευρά του Δημάρχου.
      Λίγο αργότερα  ο Δήμαρχος Αρριανών με τους Αντιδημάρχους επισκέφθηκε το νέο Αντιπεριφεριάρχη ΠΕ Ροδόπης  κ. Τσαλικίδη Νίκο στο γραφείο του όπου συζήτησαν ειδικότερα ζητήματα πολιτικής προστασίας λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικράτησαν το προηγούμενο διάστημα στην περιοχή και τα προβλήματα που προέκυψαν λόγω της παρατεταμένης χιονόπτωσης και του παγετού.
   Θετική ήταν η  ανταπόκριση τόσο του Περιφερειάρχη όσο και του Αντιπεριφεριάρχη οι οποίοι εξέφρασαν τη βούλησή τους να εξετάσουν άμεσα όλα τα σοβαρά ζητήματα και διατύπωσαν τη δέσμευσή τους να σταθούν στο πλευρό του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: