Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΠΕΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ 2016 - ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ 3-4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016



Με το κύπελλο Ελλάδος φτάσαμε και στο τέλος  αυτής  της απαιτητικής χρονιά. Οι αθλητές από τον Α.Σ Ταεκβοντο Σαπων  που πήραν μέρος σε αυτό το κύπελλο γνώριζαν πολύ καλά το τι έπρεπε να κάνουν, μας το έχουν εξάλλου υποδείξει με τα μετάλλια τους πάρα πολλές φορές , και το κατάφεραν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τέσσερις αθλητές , τέσσερα μετάλλια για τις Σάπες. Η καλύτερη δυνατή εμφάνιση του συλλόγου.

Η μαχητικότητα και η αγωνιστικότητα δεν έλειψαν στιγμή από τους αθλητές ,οι οποίοι κατάφεραν όλοι τους να ανέβουν στο βάθρο του νικητή.
Χρυσή αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά η ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ , πιάνοντας την καλύτερη δυνατή απόδοση της σε όλα της τα παιχνίδια.
Στην δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο ο ΚΟΠΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, του οποίου η θέληση και το πείσμα του τον έφτασαν σε αυτή τη θέση.
Τρίτη θέση και Χάλκινο μετάλλιο η ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ ΒΑΡΒΑΡΑ, με πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία ξεχώρισε στο παιχνίδι της  και
Τρίτη θέση και Χάλκινο μετάλλιο για την ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΑΡΘΑ, οποία μας έδειξε για μια ακόμη φορά ότι μπορεί να φτάσει ψηλά.
Το ΤΕΑΚΒΟΝΤΟ στις Σάπες είναι ένα άθλημα που βρήκε μεγάλη απήχηση και φέρνει σιγά σιγά αρκετά μετάλλια και επιτυχίες σε αυτή την μικρή κωμόπολη. Ανταγωνίζεται συλλόγους μεγαλύτερων περιοχών της Ελλάδας .
Η θέληση όμως αυτών των παιδιών όμως είναι που κάνει την διαφορά. Είμαστε για μια ακόμη φορά υπερήφανοι  για τις επιτυχίες τους .
Ευχόμαστε στα παιδιά, τους γονείς και στον σύλλογο  ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και το χρόνου  με περισσότερες επιτυχίες.




Δεν υπάρχουν σχόλια: