Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Οφειλόμενη αναγνώριση στην Ελπίδα Σαπών



Πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία αγώνες στίβου που διοργάνωσε ο Μ.Γ.Σ Εθνικός Αλεξ/πολης με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από 4 έως 16 ετών.
Εκ παραδρομής ή από λάθος, όπως θέλουμε να πιστεύουμε, το δελτίο τύπου που εκδόθηκε από τον Εθνικό ανέφερε το τμήμα στίβου της Ελπίδας Σαπών ως τμήμα δικό του. Στο ίδιο δελτίο τύπου αναγράφονταν ως τμήματα του Εθνικού τα τμήματα στις Φέρες και στον Απαλό. Για τις Φέρες και τον Απαλό είναι ακριβής και ορθή η αναφορά αφού δραστηριοποιούνται εντός δήμου Αλεξ/πολης και είναι όντως τμήματά του.

Για το τμήμα στίβου της Ελπίδας όμως, υπάρχει μια μεγάλη ανακρίβεια αφού αυτό λειτουργεί μαζί με τα τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ στο πλαίσιο της  αυτόνομης ακαδημίας της Ελπίδας, σε συνεργασία με τον Εθνικό Αλεξ/πολης.
Όπως ο Μ.Γ.Σ. Ελπίς Σαπών αναγνωρίζει την ιστορία, την εμπειρία και το σπουδαίο έργο που επιτελεί ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός, έτσι οφείλουν όλοι οι παράγοντες από όλες τις πλευρές να κατανοήσουν, να αναγνωρίσουν και να κατοχυρώσουν έμπρακτα την αυτονομία του τμήματος στίβου και της ακαδημίας ενός σωματείου με ιστορία από το έτος 1928, όπως είναι η Ελπίδα Σαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: