Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

«Πρόσκληση συμμετοχής σε εργαστήριο του ΚΠΕ Μαρώνειας με θέμα « Τα Προϊόντα του τόπου μας»Το ΚΠΕ Μαρώνειας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», της  Πράξης: «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ)-Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»,  διοργανώνει εργαστήριο με θέμα: «Τα προϊόντα του τόπου μας».

Η δράση  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11:00 έως 15:00 στο χώρο του  ΚΠΕ Μαρώνειας και απευθύνεται σε ενήλικες εντός της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.
Στόχος της δράσης είναι η  ευαισθητοποίηση  των συμμετεχόντων σε θέματα που αφορούν την διατήρηση των παραδοσιακών συνταγών μέσα από εργαστήρια παρασκευής εποχιακών παρασκευών. Συγκεκριμένα, θα παρασκευαστούν γιουφκάδες και τραχανάς, με τη βοήθεια του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Ιμέρου.
Στην δράση  μπορούν να συμμετέχουν μέχρι 45 εκπαιδευόμενοι και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Η υποβολή της αίτησης συμμετοχής στην δράση θα γίνει από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά έως την Τετάρτη  19 Οκτωβρίου 2016 στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Μαρώνειας  www.kpemaronias.gr.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο ΚΠΕ Μαρώνειας καθημερινά 8:30-15:00 στο 2533022596 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας.

Η Υπεύθυνη ΚΠΕ Μαρώνειας
Μαρία Ευθυμία Δούπα

Δεν υπάρχουν σχόλια: