Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Πρόγραμμα διανομής τροφίμων από την Περιφέρεια ΑΜΘ



Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με τη Γενική Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας  ΑΜΘ  υλοποιεί την  Προγραμματική Σύμβαση Παροχής τροφίμων σε αστέγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ και οι οποίοι δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής  που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας μέσω της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. 

 Ύστερα από την σύνταξη  πρωτοκόλλων  συνεργασίας της Περιφέρειας Α.Μ.Θ που υπογράφηκαν  μεταξύ του κ. Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ  κ. Γεώργιο Παυλίδη και των Δημάρχων Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκη Ευάγγελο, Κομοτηνής κ. Γεώργιο Πετρίδη και  Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο  η παράδοση των τροφίμων που θα διατεθούν στους δικαιούχους, θα γίνει απευθείας από τον προμηθευτή σε δύο δόσεις στους κατωτέρω  Δήμους.
Η  διάθεση των τροφίμων στους δικαιούχους θα γίνει  μέσω των Υπηρεσιών  των Δήμων και υπό την επίβλεψη  της Δ/νσης  Κοινωνικής Μέριμνας Π.Α.Μ.Θ με την εποπτεία των χωρικών και θεματικών Αντιπεριφερειαρχών, εκπροσώπους των Δημοτικών Αρχών και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Συγκεκριμένα η σίτιση θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

  • ΠΕ ΡΟΔΟΠΗΣ
 Πέμπτη 13-10-2016 στο  Κέντρο σίτισης επί της οδού Τέρμα Λεωφόρος Δημοκρατίας του Δήμου Κομοτηνής.
  • ΠΕ ΔΡΑΜΑΣ
Τρίτη 25-10-2016 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο  επί της οδού Ηπείρου 22β Δράμα.
  • ΠΕ ΕΒΡΟΥ
Τετάρτη 26-10-2016 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο επί της οδού Καρτάλη 2 Αλεξανδρούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: