Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων συνέχισε την εθελοντική δράση…



Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων συνέχισε την εθελοντική δράση… ‘’καλλωπισμός του σχολείου μας’’, έβαψε καθάρισε και ζωγράφισε τον προαύλιο χώρο την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016 .
Πρόκειται για μία πινελιά πολιτισμού με μια εθελοντική εργασία για κάτι φαινομενικά απλό αλλά τόσο ουσιαστικό, με σκοπό την συντήρηση αλλά και την αλλαγή της διάθεσης των μαθητών όταν προαυλίζονται, παίζοντας στα διαλλείματα ή κάνοντας γυμναστική.
Στην προσπάθεια αυτή, πολύτιμη συμμετοχή είχαν η «Ομάδα Εθελοντών Νέων Σαπών» καθώς και μέλη του Συλλόγου Ποντίων Σαπών «Τα Κασσιτερά», αποδεικνύοντας ότι προάγουν την ομαδικότητα και την συνεργασία.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Μαρώνειας Σαπών που ακόμη μια φορά στάθηκε αρωγός μας προμηθεύοντας τα χρώματα και υλικά που χρειάστηκαν, καθώς και τους Αρχ/τη Πατήρ Νεκτάριο,τον Πρόεδρο της Α΄θμιας Επιτροπής του Δήμου Μαρώνειας Σαπών Ηλία Σταυρίδη,τον διευθυντή του Σχολείου μας Βασίλη Χριστακάκη και τον γυμναστή μας Γρηγόρη Κενανίδη που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Τέλος, οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους εθελοντές, μικρούς και μεγάλους, και να τους διαβεβαιώσουμε πως τέτοιες ενέργειες είναι, που προάγουν το πολιτισμικό επίπεδο ενός τόπου και δημιουργούν τις βάσεις για μια κοινωνία ενεργών πολιτών, που τόσο έχουμε ανάγκη.
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: