Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΑποδυτήριαΣτις 25 Αυγούστου γίνεται η κλήρωση της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ η έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.
Στη Γ’ Εθνική αγωνίζεται για πρώτη φορά η ομάδα της Δόξας Προσκυνητών η οποία όλο το προηγούμενο διάστημα έκανε σκληρή προετοιμασία και έδωσε πολλά φιλικά παιχνίδια προκειμένου να είναι έτοιμη για τη νέα της πρόκληση κατά τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.
Αξίζει να τονιστεί ότι στις 31 Αυγούστου ημέρα Τετάρτη η Δόξα Προσκυνητών και η Ελπίδα Σαπών θα δώσουν μέσα στους Προσκυνητές φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα.


Οργασμός μεταγραφών στην ομάδα του Ορφέα Ξυλαγανής. Η ομάδα του Τσορμπατζόγλου κινείται με πολύ μεθοδικότητα αφού αποκτά παίκτες που θα κάνουν σημαντική δουλειά και στο ανασταλτικό αλλά και στο επιθετικό κομμάτι του συλλόγου. Καταρχάς από τις Σάπες ήρθε στον Ορφέα ένας ποδοσφαιριστής που σίγουρα θα κάνει την διαφορά στην κατηγορία μας. Ο Λεοντίου Ιάσωνας την περασμένη σεζόν δεν αγωνίστηκε πολύ στις Σάπες λόγω δικού του θέματος αλλά η πρώτες πληροφορίες που δεχτήκαμε δείχνουν ότι θεωρείται παίκτης που έχει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που θέλει μια ομάδα που έχει επιθετικούς προσανατολισμούς. Τον Ζώβληκα τον πρωτοείδαμε με την φανέλα του Κοσμίου και από τότε μας άφησε μια πολύ καλή αγωνιστική εικόνα όσον αφορά στον τρόπο παιχνιδιού του. Πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του Σπάρτακου έχοντας ωστόσο λίγα παιχνίδια στα πόδια του. Το τεχνικό επιτελείο του Ορφέα βασίζεται στις ικανότητες του παίκτη και γι’ αυτό άλλωστε τον ένταξαν στην ομάδα της Ξυλαγανής. 
Κλείνοντας η ομάδα της Ξυλαγανής πήρε και δυο τερματοφύλακες. Ο Καλατζίδης Νικόλαος και ο Κεσσόπουλος Τάσος είναι παίκτες της Ξυλαγανής για την επόμενη χρονιά. Τον πρώτο το είχαμε δει με την φανέλα του Κοσμίου ενώ αγωνίστηκε και με την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου. Ο δεύτερος αγωνίστηκε με το Νέο Σιδηροχώρι και έρχεται στο Ορφέα κυρίως ως προπονητής τερματοφυλάκων χωρίς αυτό να αποκλείει την συμμετοχή του.
Β.Β.
-Συνεχίζει εντατικά την προετοιμασία της η ομάδα ποδοσφαίρου της Ελπίδας Σαπών τόσο με τις καθημερινές προπονήσεις όσο και με τα φιλικά παιχνίδια.
Συγκεκριμένα για το επόμενο διάστημα έχουν προγραμματιστεί τα εξής φιλικά:
28 Αυγούστου Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Ελπίδα, 31 Αυγούστου Προσκυνητές-Ελπίδα, 4 Σεπτεμβρίου Ίασμος-Ελπίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: