Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Ξεκινούν οι προετοιμασίες στην Ελπίδα Σαπών για τη νέα σεζόνΤην προετοιμασία της θα ξεκινήσει τις αμέσως επόμενες ημέρες η ομάδα της Ελπίδας Σαπών.
Με προπονητή τον Βασίλη Χαριτόπουλο και με 24 παίχτες στο δυναμικό της , η ομάδα των Σαπών θα αρχίσει να ετοιμάζεται για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, έχοντας σύμφωνα με διοικητικούς παράγοντες, σημαντικές αξιώσεις .

Με βάση έγκαιρες πληροφορίες της εφημερίδας μας οι προπονήσεις θα είναι απογευματινές και θα γίνονται 4 έως 5 φορές την εβδομάδα σε διάφορα
γήπεδα εντός και εκτός του δήμου.
Παράλληλα η διοίκηση της Ελπίδας προσανατολίζεται φέτος να ξεκινήσει νωρίτερα και την λειτουργία των Ακαδημιών της.
Έτσι αφού ολοκληρώσει τον κύκλο των επαφών με τους προπονητές βόλεϊ, μπάσκετ, ποδοσφαίρου και στίβου, θα αρχίσουν οι εγγραφές των παιδιών για να καθοριστούν έγκαιρα τα τμήματα.
Ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών θα διαμορφωθεί και φέτος ο αριθμός των τμημάτων με κάθε άθλημα, με σταθερό στόχο και τη λειτουργία τμήματος στίβου.
Με βάση όλα τα παραπάνω οι παράγοντες της Ελπίδας Σαπών θέτουν ως καθοριστικό παράγοντα για την ομαλή λειτουργία όλων των τμημάτων, (που υπολογίζεται να ξεπερνούν τα 200 άτομα), την καλή λειτουργία των αθλητικών υποδομών στις Σάπες.
Την συντήρηση και λειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου Σαπών, τη συντήρηση του δημοτικού σταδίου, την συντήρηση του κλειστού εντός του σταδίου τη συντήρηση των γηπέδων στους οικισμούς, την ολοκλήρωση των εργασιών στον στίβο του δημοτικού σταδίου Σαπών και την ενίσχυση με όργανα και εξοπλισμό του δημοτικού σταδίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: